dymonj 24.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Czy ma ktoś jakieś zdjęcia z realizacji "domu z wizją" ??? Wszelakie informacje, spostrzeżenia, uwagi proszę o umieszczanie na forum .Bądź na maila :[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 24.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 siza Wysłany: Pon, 8 Luty 2010 11:13 Temat postu: Z Widokiem -------------------------------------------------------------------------------- Projekt kupiony! Ja tez juz kupilam projekt Kiedy realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 24.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Siza podaj nr GG mam kilka pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 25.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 GG: 20885263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 26.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jesteśmy na etapie adaptacji projektu. Dzisiaj też zleciliśmy badania gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 26.02.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zamierzamy ruszyć z budową w lipcu tego roku. Nie rezygnujemy z modrzewia syberyjskiego na elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat125 26.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam, Też uważam,że modrzew powinie zostać Buduję " Z Widokiem", lustro, z paroma zmianami: - dobudowany garaż, na jego dachu taras, - po garażem piwnica - dom wyłużony o 120cm To te główne zmiany Pozdrawiam "Widokowców" kat125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 27.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Fajnie, że jest nas - "Widokowców" więcej! Czekam ewa133 na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 27.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Mamy dylemat z czego budować, czy zostawić silkę zgodnie z projektem czy z czegoś innego i czy zostawić strop wylewany czy zastąpić go Terivą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur1098 08.05.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam serdecznie ,i jak wy planuje rozpoczęcie budowy tej chatki ..i mam pytanie do kat125 :- czy możesz wstawić rysunki lub ew. wizualizacje twojego domu po zmianach , głównie chodzi o garaż.. podziękował i pozdrawiam wszystkich Artur'o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaijerzy 18.05.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam.My też dołączymy do grupy budującej ten dom. Już jesteśmy po kupnie projektu. Zastanawiamy się nad zmianami i szukamy wykonawców stanu surowego.pozdrawiam Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 26.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam,Czy moglibyście podzielić się Waszymi pomysłami na garaż lub wiatę? Nie bardzo wiemy jak go dostawić do tego domu, ze względu na dosyć duże okapy, mamy wersję lustrzaną projektu.Pozdrawiam, Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaijerzy 29.05.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Planujemy dostawić garaż od przeciwnej strony wejścia. Projekt garażu będzie wzięty z Praktycznego1. (na garażu taras) Będzie z tarasem i wejściem od małej sypialni. Wymaga to likwidacji okien dachowych w łazience i sypialni na poddaszu. Zostaną zastąpione oknem w ścianie szczytowej w łazience i drzwiami balkonowymi w sypialni. W połowie czerwca projekt idzie do adaptacji. Więcej informacji co do zmian, które mamy wprowadzić (a będzie ich dużo) w następnej wiadomości. Mój kontakt to najlepiej bezpośrednio na adres: [email protected]. Pozdrawiam Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat125 29.05.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam, ja też dobudowałam garaż na ścianie przeciwległej do wejścia.Na dachu garażu taras, wejście od małej sypialni. Okien dachowych nie likwidowałam. Na dole tylko zamieniłam miejscami łazienkę z pomieszczeniem gospodarczym, by było swobodne przejście do garażu. Pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iselin 29.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam wszystkich, właśnie poważnie zastanawiamy się nad kupnem tego projektu i naniesieniem lekkich zmian, tak jak poprzednicy chcielibyśmy go wydłużyć w części przedniej, żeby zrobić dwie sypialnie na piętrze. Czy ktoś z was próbował dostawić garaż przy wersji podstawowej po prawej stronie budynku, jego dach mógłby jednocześnie służyć jako duży taras? No to pewnie jak cała reszta czekamy na wizualizację z budowy pierwszych szczęśliwców Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli28 31.05.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam wszystkich b.serdecznie i mam nadzieje dowiedziec sie czegos wiecej nt. ww. domu. Po obejrzeniu setek projektow ten dom spodobal nam sie najbardziej : prosty, duze okna i antresola. Dodam, ze nie mam kompletnie doswiadczenia w tej materii, dlatego kazda informacja jest dla mnie b.cenna. Podobaja mi sie zmiany u ewy133, bo tez zalezy nam na 3 sypialniach u gory. Zdecydowalismy sie na wiate, czy ktos ma jakis pomysl? I jeszcze jedno pytanie czy przyblizone koszty, ktore sa na stronie domow z wizja sa realne czy moze zmiescimy sie w mniejszej kwocie, budujac systemem gospodarczym? I jeszcze czy wszyscy buduja technologia murowana? Z gory dziekuje za kazda rade i ew.relacje z budowy. My bedziemy sie budowac w woj.lodzkim. Pozdrawiam wszystkich, P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 08.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam serdecznie. Wszystkie zmiany w projekcie zostały troszke jedynie jeszcze zmieniłam ustawienie okna w dolnej lazience Garaz zostanie jako osobny projekt , gdyz nie bardzo chce zaburzac "bezpretensjonalny"wyglad domu. Budowa rozpoczyna sie za miesiac , jeszcze zostało nam kilka ostatnich dokumentow do zalatwienia. Sciany beda jednak z Ytongów, nie jak w projekcie z Silki. Jak tylko prace ruszą dodam zdjecia, dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 08.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam, ja też dobudowałam garaż na ścianie przeciwległej do wejścia.Na dachu garażu taras, wejście od małej sypialni. Okien dachowych nie likwidowałam. Na dole tylko zamieniłam miejscami łazienkę z pomieszczeniem gospodarczym, by było swobodne przejście do garażu. Pozdrawiam, K. Kati prosze daj zdjecie jak to wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli28 08.06.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Czekam z niecierpliwoscia na pierwsze zdjecia i zycze powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 12.08.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam serdecznie ponownie w watku W sobote zaczyna sie nasza budowa (wykop), w miare postepu budowy przesle pierwsze zdjecia, z realizacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts