malkul 24.10.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ewa133 potrzebuję namiarów na tanie kosze gabionowe, podzielisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menda867 27.10.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witam Również jak cała reszta osób tutaj zagladających jestem zainteresowany projektem "z widokiem" Osobiście planuje przeróbke jak na załączonym pliku. Czerwonym kolorem zaznaczylem modyfikacje nad ktora sie zastanawiam. CO SADZICIE ? Zastanawia mnie tylko wielkość pokoi na pietrzę czy nie będą one zbyt małe. W zwiazku z tym tak jak jedna z osob tutaj, rozsadnym wyborem wydaje sie przedłużenie części pokoju nad kuchnią o +/- 1,5m W zwiazku z powyzszym bardoz bym prosil osoby które juz prowadzą budowe o zamieszczenie zdjęć pokoi na pietrze, gdyz jestem bardzo zainteresowany ich wielkoscią. Drugie pytanie czy ktoś z Państwa zdecydował sie na wentylacje mechaniczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 28.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 menda867 o tej przeróbce ja myślałem tylko jak już stały ścianki na pewno warte uwagi Pokój na górze nie powiększy się zbytnio bo dach mu to uniemożliwi Ale jest on i tak wystarczająco duży Nie oszukujmy się w tym projekcje pokoje nie są extra wielkie I jedyne co mogę poradzić to udanie się do kogoś kto już ma postawiony ten dom, a wiem że jesteśmy rozrzuceni po całej Polsce i zobaczenie tego na żywo. Bo z tego co tu dyskutujemy, każdy w jakiś niewielki sposób udoskonalił swój dom z WIDOKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 29.10.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ja bede mial wentylacje mechaniczna ale dopieo jest na etapie projektu. Koncze stan surowy zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menda867 29.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Rozumiem, na stronie pracowni mozna kupic projekt wentylacji mechanicznej juz z projektem.A czy ktos z Was mógłby wkleic zdjecia pokoi na gorze, chociazby w stanie surowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojpyrak 29.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Witam, ja z zupełnie innej beczki Chciałbym zapytać, jak oceniacie kosztorys zamieszczony na stronach Domów z wizją? Czy ceny się pokrywają z Waszymi wydatkami? Czy można na tej podstawie planować budowę tego domu? Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 30.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 moj update budowy: od ogrodu: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66b163276622.jpg od frontu: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb51728fb09d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menda867 31.10.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 -Co do kosztów nie moge sie wypowiedzieć.-Mam prośbe do Klub_AA .Niestety nie widze zdjęć do Twojego postu. POlecam wstawienie fotek przez załącznik do wpisu.-Mam nadal prośbe do innych uzytkowników by wklejli jak najwiecej zdjęć, gdyż pewnie nie tylko mnie ale inne osoby stojące przed wyborem projektu domu mogą takie zdjęcia uratowac i pomoc w wyborze.A WIEC Z GORY DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 31.10.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Czy inne osoby tez maja problem z ogladaniem zalaczonych przeze mnie zdjec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menda867 31.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Juz mi działa, przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.11.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 menda867 my sporo zmienilismy w projekcie mamy duzo wiekszą kuchnię, łazienki (każda ma po 10m2) i pokoje są spore. Gdzie na początku wątku wstawiłam dokładne projekty, polecam zatem poszukać i przeanalizować. jesli chodzi o koszty to rozrzut może być ogromny, zależy jakie materiały się użyje i ile się zrobi samemu. I tu nie ma znaczenia projekt tylko wybory i świadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 07.11.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nawet na wakacjach buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 07.11.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) MALKUL jesli chodzi o kosze to bylismy zamawiac ale bardzo duzo chcieli dlatego , dalam do wyliczenia w innej firmie ktora robi siatke zbrojeniowa, dopiero wrocilismy wiec na obecna chwile jeszcze nic mi niewiadomo jak to wyszlo cenowo. Dostałam kosztorys ogrodzenia ale to jakis koszmar za przesło wyszlo okolo 900zl!!! Dlatego szukam dalej... Edytowane 7 Listopada 2011 przez ewa133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menda867 07.11.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witam1)Do malkul w kwesti poprawek, rozumiem zę mowa o wdluzeniu o 1,5 m i bodajze dodanie do domu kawalka przy wejsciu? Dodanie tego 1,5m wydaje sie bardzo ciekawym rozwiazaniem bo pozwala podzielic na dwa pokoj nad kuchnia.Mógłbym Cię prosić o przesłanie zdjęć pomieszczeń, gdyz strasznie interesuje mnie ich wielkosc a cyferki do człowieka nie przemawiają tak jak zdjecie i widok pomieszczenia.2)Kolejne pytanko duzo osob z Was zostawiło atnresole? Gdyz zastanawiam sie nad możliwościa zabudowania jej garderobą.3) Czy ktoś może zamawiał kosztorys,a także na ile szacujecie koszt wykonania domu? stan surowy itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.11.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 menda867 poszło A jesli chodzi o antresole to nigdy, przenigdy byśmy z niej nie zrezygnowali. To własnie ona daje smaczek. Jest cudowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menda867 09.11.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Oki wielkie dzieki, teraz czekam na zdjecia antresoli Caly czas sie zastanawiam czy jesli sie zdecyduje na ten projekt to zostawic antresole czy moze przerobic ją na garderobe Mam pytanie do Was wszystkich, jakiej wysokości macie ścianę kolankową , podnosiliście jej wymiar w stosunku do tego w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 10.11.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam ! Oto projekt naszej łazienki - tej na górze Dolna poszła do poprawki I co myślicie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 10.11.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bardzo fajne polaczenie z ta cegła, bedzie to rozbiorkowa pomalowana czy plytki? U nas w gornej tez bedzie cegły troszke kawalek nad wanna. Mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 11.11.2011 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 No właśnie co do cegły to się zastanawiam - ma być na wzór starej cegły jednak nie znalazłem jeszcze takich płytek które nadadzą się do łazienki - są idealne jednak z gipsu a to łazienka więc narazie szukam dalej ale będzie tak jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 11.11.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 U mnie majstry sa na ukonczeniu pierwszej polowki dachu. Brakuje jeszcze wykonczen. Zastanawiam sie czy te zalamania widoczne na zdjeciach zostana wyprostowane czy tak zostanie. Podobaja mi sie kwadratowe rynny. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff0027d5e350.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a41b3b480254.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53b2c78cb97a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b010cfadc0d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/576e08724e6f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts