malkul 26.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ja np nie mam wcale tej witryny. Mam tylko onko tarasowe przesuwne o wymiarach 4000x2000. Antresola (mimo, że mamy podniesiona ściankę kolankową) jest wystarczająco dobrze doświetlona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 26.11.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 U mnie ze względu na konstrukcje okna nie dało się zrobić większej z PCV by uzyskać na nie gwarancje. Stąd "dziura" na okno 405 na 300 a zmniejszona wg projektu o 20 cm z szerokości i 10 z wysokości. Oczywiście doszła roleta nadstawna - więc okno ma dokładnie 400 na 280 cm. Jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu Witryna jest podzielona łącznikiem statycznym na 2 okna - jest to nie widoczne Jak narazie nie wypadło więc może się utrzyma Co do jakości wykonania jestem bardzo zadowolony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 26.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 U mnie w projekcie (i taka mam narazie dziure n aokno) jest 360 x 380. Dostałem oferty na wykonanie tej witryny i z ALu i z PCV no i sie wacham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 ja mam PCV z gwarancją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 27.11.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Klubaa nie nie miej watpliwosci wez alu na witryne, gdybym mogla cofnac zakup bez zastanowienia bym tak zrobiła, jest to ciężar,okno pracuje, my mamy pakiet 3 szybowy i pcv...Mielismy problemy z zamontowaniem całosc przy zamykaniu pracowała. Co prawda po tynkach i posadzkach okno sie ustabilizowało, jednak nie tak jak powinno...Jesli chodzi o lacznik statyczny to jak najbardziej przy takim gabarycie. Łaczniki sa drogie ale warto przy Pcw je zastosowac. A jesli chodzi o doswietlenie przez nadstawke to, wszystko jest uzależnione od usytuowania domu , zacienienia. Ciesze się ze nie zrezygnowaliśmy z z niej. Mamy duze drzewa z przodu, ktore skutecznie cieniuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 27.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) ewa133 jaki u Ciebie jaki wymiar witryny i jaki jest oryginalnie w projekcie? Edytowane 27 Listopada 2011 przez Klub_AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menda867 27.11.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam Was wszystkich ponownie. Korzystając z licznych odwiedzin sympatyków projektu z widokiem, chicalbym powotrzyc swoja prośbe o zdjecia pomieszczen w domu z widokiem. Widze ze sporo z Was ma mozliwosc wykonania, zmaieszczenia zdjec, gdyz widac ze spora liczba juz ma stan surowy dokonany. Bardzo Was prosze wstawcie zdjecia pomieszczen,gdyz bardzo ciekawi mnie wielkosc poszczegolnych pokoi lazienek i w dodatku od tego uzalezniam wybor tego projektu. PROSZE POMOZCIE MI Z GORY WAM DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 28.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 klub aa u nas jest jak w projekcie, bez zmian. Siza co tam u Ciebie jestem ciekawa jak wszystko wyszło. No pochwal sie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 28.11.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ewa133 tyle co w projekcie to znaczy ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 menda867 wysłałam ci na emiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 29.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Klub_AA - oto dokładny wymiar witryny z salonu - z projektu http://img17.imageshack.us/img17/6397/asasfl.jpg Edytowane 19 Grudnia 2011 przez TEGUSS dodanie foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honda_929 05.12.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Czytam Was od bardzo dawna i chciałam tylko napisać, że pięknie widzieć jak rosną Wasze domy:)Dobrze byłoby jakby się udało napisać ile Was wyniosła budowa tego domu, wiadomo że każdego inaczej, bo każdy używa innych materiałów, ma inny standard, ale ogólna suma by się przydałą szczególnie tym co to dopiero szukają projektu/ działki/ etc. Chodzi mi o cenę budowy bez działki:) Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 13.12.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam, Poniewaz watek chwilowo ucichl to ja podpytam Montowaliscie juz alarmy w domu? Ile Was kosztowal caly system alarmowy i ile placicie miesiecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A ja chciałabym zapytać, czy ktoś z Was już ma zrobioną elewację zewnętrzną? Poprosze o fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 17.12.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A ja chciałabym zapytać, czy ktoś z Was już ma zrobioną elewację zewnętrzną? Poprosze o fotki. Przyłączam się do zapytania Jestem też bardzo tego ciekaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 17.12.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 moja elewacja zewnetrzna to styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 18.12.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) My elewację mamy narazie szara Wczoraz zakończyliśmy regipsy jeszcze nie pomalowane ale jest juz ładnie ;)Najwiecej roboty było z obrobieniem jętek , chciałam aby były widoczne. W łazience tez kombinowania było, ale efekt wart ceny i czasu Przyjechało resztę plytek na cały doł zamowiłam masto z paradyża szare 30x60 mat do łazienki dolnej Taranto z paradyża 44,8x89,8 i łupek brazylijski na podłoge musze powiedziec ze lupek jest boski do górnej lazienki Tubadzin storm był problem bo fabryka wstrzymała produkcje czesci plytek ale jakos sie udalo dokompletowac dekory .Kuchnia juz zamowiona przyjedzie na poczatku lutego, chyba z tym wyborem miałam najmniejszy problem,konkretnie wiedziałam czego chce, wiec poszlo gladko Na obecna chwile mamy "koze do ocieplenia budynku jestesmy mile zaskoczeni, dobrym ociepleniem , chodzimy w krótkich koszulkach i jest bardzo cieplo. Dawalismy wełny 25cm Edytowane 18 Grudnia 2011 przez ewa133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 18.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 zdjecia mile widziane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 20.12.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam ponownie po dłuższej przerwie. Mam pytanie do osób które już są po tynkach. Możecie tak pi razy oko napisać ile as wniosły instalacje i tynkowanie? Ja na wiosnę muszę się już posiłkować kredytem na wykończenie i mniej więcej zbieram info co mnie jeszcze czeka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 24.12.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Przyszedł piękny czas, odpoczynku i spokoju Życzę wszystkim „widokowcą” abyśmy kolejne Święta spędzili już we własnych domach ciesząc się trudem pracy wsadzonym w jego wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts