ewa133 05.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Malkul my tez duzo robimy sami ,choc czasem jak wszystko sie ciagnie mysle , ze mozna bylo wynająć firme to juz by bylo za nami... Lampy kupilismy z serii Aja kinkiety oraz bardzo dluga nad antresole. Stół chcialam aby byl prosty , minimalistyczny krzesla sa bardzo ozdobne aby nie przytłaczało. A jesli chodzi o AGD drobne zapraszam na zakupy do sklepu internetowego w ktorym pracuje mamy fajne ceny na drobnice jestesmy na Allegro pod nazwa nutelka3. Całośc towarów poszla ostatnio w gore Electrolux podniosl ceny w listopadzie a cala reszta juz zapowiedziala wzrost. Ja kupilam troszke w innych cenach praktycznie w cenie zakupu sklepu, jesli moge polecic to wlasnie Electrolux, Aeg ma sprzet który z czystym sumienien mozna polecic generalnie chodzi o bezawaryjnosc. Zmywarki AEG ma jedne z lepszych. Ja dostałam bardzo duze rabaty na Beko, generalnie niema sie czego czepic, lecz do konca przekonana do tej firmy nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 06.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ewa to teraz nam takie rzeczy piszesz to liczymy na jakieś rabaty dla ludzi "z widokiem":) Stół super i lampy też ale mam pytanie co w wypadku gdy jedna dioda wysiądzie? czy one nie są na stałe przymocowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.01.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ea lampy bardzo ciekawe super, mam pytanie dot. stoł czy to Manofaktura drewna czy inne? daj znać skąd jest i czy drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 07.01.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Stół zamówiony u stolarza, wypatrzylam taki w “ludwik Styl” tylko cene byla kosmiczna nie pamiętam 7 czy 8 kosztował.Ten nasz ma 185cm, krzesła sa dosc szerokie dlatego taki długi.Cena okolo 2700 W kloszu lamp jest dziurka w która wklada sie na sztywnym przewodzie żarówkę , na tej pojedynczej lampie jest to widoczne. A jesli chodzi o sprzecior to zapraszam zawsze cos tam się da zrobic. Zabudowy niestety nie sprzedajemy przez neta. Malkul co zamowilas jakie plytki i kuchnia, ciagle mysle , czy dobrze jednak zamowilam kolorystyke do kuchni. Chcialam aby bylo jak na wizualizacji w projekcie tylko mysle czy ten slupek z zabudowa oraz szafkami górnymi nie zmienic i w calosci zrobic na bialo na wysoki polysk. Mam jeszcze tydzien na decyzje ostateczna poki nie zamówią materiału. Juz bylam pewna a teraz sie zastanawiam... Siza chyba juz sprzata i lampy wiesza zajeta dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 07.01.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Witam! Jeśli to może rozwiać czyjeś wątpliwosci - podpowiedzieć lub zaintrygować to proszę Oto Nasz projekt kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 U nas do kuchni idzie szkło na ściane i kuchnia bedzie biała na połysk wysoki + trochę szarego i chciała\bym biały blat. stół dębowy, schody dębowe podłogi na górze dębowe-tu panele (cały dąb tylko bezbarwnym lakierem w półmacie). Ściany wszedzie na biało . Łazienka na dole biała glazura+biała fuga+ dębowe dodatki. Górna łazienka będzie biało-ruda. Glazura do góry to Kolekcja INOX IN 12 firmy Ceramika Nowa Gala i do tego biuała ceramika , biełe lampy i biały sufit i białe dodatki. W obu łaizoenkach będzie roleta drewaniana z lamelkami 5cm. na dole dębowa a u góry biała.W waitrołapie szkalne drzwi wielkie z pochwytem. Na całym dole podłogówka i szaro-betonowy gres GRAFFIO GRAU 30X60 NORD CERAM.Kominek obudowny jakimś marmurem lub innym kamieniem -ale to w przyszłości.Pokoje dziecie białe ściany i kolorowe dodatki.W wiatrołapie wąskie lustro od sufitu do podłogi i biała lub szara szafa z łamanymi drzwiami i tapicerowane szidzisko.nie mam niestety wizualek bo sami wszystko projektujemy.No cóż jak widac u nas raczej biało szaro i dębowo. A reszta to kolorowe dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.01.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zapomniałem dodać że balustrady na schodach wew. i antresoli będą - no zgadnijcie jakiego koloru? B I A Ł E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 08.01.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A to nasz wstepny pojekt kuchni - oczywiscie bialy polysk http://naforum.zapodaj.net/thumbs/838af48a4961.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 08.01.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Malkul masz gdzies na zdjeciu wybrany przez Ciebie dab na podlogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Klub AA niestety jeszcze nie wybrałam czekam na próbkę schodów z kolorem od stolarza i zacznę poszukiwania. Nie wiem czy znajdę tak podobny panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 09.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Tegus dzieki rozwiales watpliwosci Malkul tez myslalam nad tymi plytkami z Nord ceram... Ale powiem ze najpiekniejsze jakie widzialam to z firmy Tagina LOFT -CITY GRAY piekne ale cena 210 m na zywo naprawde rewelacja warte ceny ubarwienie specyficzne ale naprawde cudne. A ja ciagle czekam na wymiane mojej Porcelanity Dos... ;( W wiatrolapie tez bedzie biala szafa na wysoki polysk. Pozwiedzcie jeszcze z czego blat do kuchni i jakie drzwi wewnetrzne wzieliscie. U nas montuja drzwi za miesiac, wzielismy z Porty kolor kora 1 maja fajna fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.01.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 My drzwi wew. chyba u stolarza zamówimy bo chcemy albo białe albo fornirowane w dąb bezbarwny ale z opsakami do sufitu. zwlekamy z decyzja bo koszt bardzo wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 09.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja jutro spotykam sie ze stolazem wiec tez zdecyduje czy drzwi ze sklepu czy od stolarza. Ile kosztowaly te drzwi Porty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 09.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cześć, jesteśmy na etapie szykowania kosztorysu dla banku - czy może ktoś nam podpowiedzieć jakie mniej więcej ponieśliście koszty za:stolarkę drzwiowąpodłogi i posadzki malowanieelewacja + ocieplenie instalacja wod-kaninstalacja co z piecem i rozprowadzenieminstalacja elektryczna mat+rozprowadzenieschody - wykończenie wylewki mamy stan surowy otwarty teraz czas na dokończenie dzieła - i okazuje się, że siedzimy nad tym kosztoyrsem coraz dłużej i mamy coraz większy mętlik w głowach. Jeżeli macie chwilkę zeby się podzielić swoją wiedzą będziemy wdzięczniMagda i Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 10.01.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Od ceny katalogowej dostałam 12%rabatu wzielismy kolekcje PORTA KONCEPT KORA 1. Pogoda pozwala na prace w ogrodzie, w poniedzialek robia bruk, bardzo mnie to cieszy bo wszystko upaprane od tego błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 11.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dzięki Ewa Prosimy o jeszcze trochę info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 11.01.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Proszę o zdjęcie lub chociaż podpowiedzcie jak rozegraliście oświetlenie na górze chodzi mi o ten hol nad antresolą. Nie mam na oświetlenie jego żadnego pomysłu. Będę zaczynał robić regipsy na poddaszu i muszę zdecydować się na temat oświetlenia. MiK ja za elektryka (robota+materiał) zapłaciłem 4800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 My tam mamy oświetlenie liniowe z LED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 11.01.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 malkul możesz podesłać kilka zdjęć. Będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Jeszcze sa w trakcie ale wyglądają docelowo super. sa bardzo neutralne i zawsze modne. Jak będę miała fotki to wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts