MagdaiKamil 11.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 MiK:D dobry skrót:D A w jakiś system alarmowy też się bawiliście? czy to tylko 'podstawowa' elektryka? Co do dużego okna to chyba nici z podziału na dwie duże tafle. Chyba zostaniemy przy dolnym podziale na 4 części przy czym dwie skrajne stałe a dwie środkowe przesuwne co dam nam dużą przestrzeń na wprost salonu do ogrodu, za całość nam jedna firma policzyła 18 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 11.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A powiedzcie mi proszę jak to wychodzi przy instalacji podłogówki? Duża jest różnica pomiędzy grzejnikami a podłogówka? Ja w projekcie mam grzejniki kanałowe które są mega drogie i tak się zastanawiam czy nie dać podłogówki w całym domu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 12.01.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) A powiedzcie mi proszę jak to wychodzi przy instalacji podłogówki? Duża jest różnica pomiędzy grzejnikami a podłogówka? Ja w projekcie mam grzejniki kanałowe które są mega drogie i tak się zastanawiam czy nie dać podłogówki w całym domu, My dalismy na całym dole podłogówke, i dodatkowo w lazience jest grzejnik, a u gory na antresoli oraz w lazience w pokojach sa grzejniki tak jest po prostu wygodniej i zdrowiej. Podłogowka dlugo sie nagrzewa... jak zawsze sa plusy i minusy. Jesli chodzi o alarm to u nas wszystkie przewody byly wypuszczone przed tynkowaniem, pod kazdym oknem i drzwiami czujki u gory tez, elektryk cos tam robil pod alarm specjalnego. U nas kosmetyka regipsow maz klnie wierci koronka strop te oprawy za duze tam nie takie Kończymy garaż aby przenieść te wszystkie graty z domu bo wszystko zalega. Czekam z utesknieniem na brame garażową ktora rozwiąże cały balagan A jesli chodzi o oswietlenie to u nas jest duzo wnek w suficie jak na wizualizacji w projekcie pod antresola na przedpokoju tez pod sama sciana oraz w lazience gornej i dolnej tez oj troche tego jest Na antresoli widoczne sa belki miedzy nimi oswietlenie z massiva z Philipsa nero w bialym kolorze bardzo fajnie wyglada. A co do pradu to znowu stoimy życzliwy sasiad w ostatniej chwili stwierdzi ze nie da sie podpiac do słupa ktory stoi na jego posesji, i znowu czekamy brak mi juz sil... Edytowane 12 Stycznia 2012 przez ewa133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 12.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 MiK Edytuj posty - nie zaśmiecajmy sobie tematu Malkul czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Ewa133 również proszę nawet bardzo o kilka zdjęć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 12.01.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Faktycznie zapomniałem połączyć wpisy. Ewa dzięki za info, prawdopodobnie zrobimy tak samo, w projekcie mamy grzejniki kanałowe ale ich koszt jest spory no i śmieci zbiera pewnie z całego domu. Możesz i zdradzić ile kosztowo Cię to wyniosło tzn. CO? Co do prądu to u nas po ponad rocznych użeraniach się z elektrownią w ten piątek mamy mieć zalicznikowanie;D i jak to się mówi JEST MOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 12.01.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 U mnie na dole podlogowka + grzejnik kanalowy pod duzym oknem. Na gorze grzejniki.Alarm narazie tylko podstawowy ale jeszcze moze cos pokombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 13.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pamiętnego dnia 13 stycznia w Piątek między 8 a 9 rano czasu zimowego zaświeciła się żarówka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.01.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 U nas podobnie:na całym dole podłogówke, i dodatkowo w dolnej lazience jest duzy grzejnik, podłogówka +grzejnik takze w górnej łazience a u gory na antresoli oraz pokojach sa normalne grzejniki. Jest cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 13.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 u nas wyszły dwa pomieszczenia więcej po modyfikacjach i pewnie dam tylko w salonie kuchni gabinecie i łazience ogrzewanie podłowgowe a pozostałych (pralnio suszarnia i spiżarka) chyba w ogóle nie dam tzn spiżarnia napewno niet. a pralnio suszarnia może mały grzejnik na ścianę. Dziś siadamy znowu do harmonogramu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 13.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Wlasnie wtrocilismy z poszukiwan kostki z zaglebia granitowego ;)Kostka zamowiona na poniedzialek Jesli komus sie przyda rozmiar 7-9rozmiar 200zl tona szara Czarna 7-9rozmiar 550zl tona 10 rozmiar 190tona odpad granitowy 25zl tona zasylki i inne 1500 komplet + robocizna . MIK ty to jestes szczesciara mam nadzieje ze i u nas zaswieci ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 16.01.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Jak tam zdjęcia dla mnie ... Ja ciągle na nie czekam ewa133 jest już jutro Czekam z niecierpliwością. malkul na Twoje zdjęcia też Edytowane 18 Stycznia 2012 przez TEGUSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 17.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tegus dzis wieczorem zrobie na jutro bedziesz miał fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.01.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Znalazłam w końcu wolną chwilkę pełna mobilizacja i proszę: http://images43.fotosik.pl/1326/9535f53647a4399agen.jpg http://images50.fotosik.pl/1335/c14a33de55698b88gen.jpg http://images37.fotosik.pl/1288/5f59ae29e5ec98efgen.jpg to są dziury na te oświetlenie liniowe na antresoli, tylko jeszcze wełnę trzeba wyskubać. http://images43.fotosik.pl/1326/fcee77c25624a26cgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.01.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 i informacja o nowej stronie http://www.projektyzwizja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 25.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ładnie ładnie;) My złozyliśmy już wnioski kredytowe teraz tylko czekać. Dziś rozmawiałem z instalatorem CO, i w rozmowie odradził mi kominek z płaszczem wodnym. Jakie macie kominki u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 26.01.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Magdaikamil, My rowniez staramy sie o kredyt. W jakim banku dostaliscie najlepsza oferte? W naszym wypadku DB i Nirdea, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 26.01.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 My mamy w Db maja najlepsza oferte ale jakosc obslugi i kretactwa w tym banku doprowadzily do tego , ze po roku wspolpracy jestem tak zniechecona ze zalatwiam na nowo ten gaszcz papierow aby zrefinansowac kredyt w Nordei. Brak slów. Obiecalam fotkia a na dodatek agregat nam padl jestesmy nadal bez pradu , jak wracam wieczorem po pracy jest juz ciemno,na fotki. Ale obiecuje jak tylko zablysnie cokolwiek to wstawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 26.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Najlepszą ofertę nam zaproponował z Nordei, wnioski złożylismy jeszcze do Milenium KB i Getin. Ile kredytu macie i jaką ratę płacicie? jak mi poradzicie z tym kominkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 26.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja mam w euro takze place roznie w granicy 2200 Kominek z plaszczem z gilotyna Mila kratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 26.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 KlubAA czy Wy nie zlecaliście wyceny okien w Łodzi na zgierskiej? prawie identyczne okna i pomyślałem że to może Wy ;>i pytanie czy korzystaliście z usług Expandera czy OF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts