bizzi 27.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) siza Wysłany: Pon, 8 Luty 2010 11:13 Temat postu: Z Widokiem -------------------------------------------------------------------------------- Projekt kupiony! Ja tez juz kupilam projekt Kiedy realizacja . Edytowane 27 Stycznia 2012 przez bizzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 27.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 MagdaiKamil, Zlecalismy wycene w wielu firmach ale na Zgierskiej chyba nie. Zdecydowalismy sie zamowic w Elbudplast. Za 3 tygodnie dostawa Nie korzysalismy z EX ani OF za to z pomocy Muratorowego doracy kredytowego. Znajomy odwiedzil obie te instytucje i polecili mu dokladnie te same banki co nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 27.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 ewa133, a czemu gilotyna jest lepsza niz standardowe rozwiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 27.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 KlubAA ale co do kredytu to już go macie czy dopiero czekacie na decyzję? Ja byłem w stoplat i tam widziałem podobną wycenę. Odradzano nam przesuwne okna że niby się uszczelki wycierają że ciężko się otwierają i że są droższe. Nie wiemy mamy mętlik. Zdecydujemy się na profile veka alphaline 90+ tylko teraz albo przesuwka albo normalne drzwi w najcieplejszym pakiecie. KlubAA skąd braliście okna dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 28.01.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Dopiero skladamy wnioski. Okna mamy veluxa - kupowane tam gdzie blache na dach czyli BGJ Zgierz ale nei polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 30.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 My mamy okna dachowe Fakro Jednak do czarnej - szarej - (dachówki; blacho-dachówki) nie polecam mają one ciemno zielone pancerze i w słońcu strasznie "ch...wo" to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 30.01.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 wlasnie dlatego mamy Veluxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 30.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 nawet nie wiedziałem o jakich zielonych kolorach mówisz? Ja będę miał miedziany kolor dachówek. Chyba zupełnie iny niż pozostali, no ale PZGP nie pozwalał na grafitowy kolor. Dziś wpłaciliśmy zaliczkę na okna. Veka Aplhaline 90 plus z Vetrexa kolor dwustronny orzech. Cały czas czekamy na info o kredycie. Miał się do nas zgłosić ktoś z milenium w sprawie wyceny ale póki co cisza. W sobotę będę miał wycenę od hydraulika nr 1 ale mam wątpliwości co do niego bo na pytanie: A jaki piec by Pan tutaj polecał?" Odp" 27 jak nie 30 KW lepiej mieć zapas." i tutaj już mi się nie spodobał. Ale tak czy siak zobaczymy co powie, a w tym tygodniu jeszcze spotkanie z hydraulikiem nr 2 i moim murarzem który też się zajmuję wykańczaniem aby omówić resztę. Teraz trzeb "tylko" to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 30.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Jaki kolor dachu... Miedziany a co to za rygor w MPZP jakos nie bardzo to widze. Klub aa gilotyna jest wygodna , mozna sobie zrobic otwarte palenisko z odglosem trzaskajacych plomieni Edytowane 30 Stycznia 2012 przez ewa133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 31.01.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ewa zgodnie z planem mogę mieć kolor dachu od pomarańczowego jak to nazwali do Ciemnobrązowego;) i koniec walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 31.01.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Witam,Wprowadziliśmy się przed świetami. Czekamy na wiosnę, zeby zacząć roboty wokół domu. Jeszcze wiele nam brakuje z wyposażenia, ale cieszymy się z tego co jest, bo prawie wszystko kupujemy nowe, ze starego mieszkania wiele nie zabralismy. Mam trochę zajęc dlatego przestalam pisać, ale zagladam do Was od czasu do czasu.Co mogę powiedzieć to na plus projektu, dużo światła w całym domu, dodatkowe korzyści z ogrzewania przez słońce w pogodne dni; na minus pogłos, roznoszące się dźwięki w całym domu, może to być uciążliwe. Pozdrawiam Wszystkich:wiggle: Edytowane 31 Stycznia 2012 przez siza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 31.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Siza chyba nie wykpisz sie sama wiadomoscia, dawaj tu fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 31.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Podbijam prosimy o fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.01.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No właśnie siza co ty sobie w ogóle myślisz?! FOTKI!! Poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 01.02.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Pokażę jak znikną wystające kikuty kabli z sufitów i ścian:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 01.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Siza zlituj sie daj pocieszyc oko plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jezu kikuty każdy zna, bo sam ma , dawaj fotki:wiggle: litosci kobietko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 03.02.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Siza wszyscy czekamy A ja ciagle dopytuje o te drewnopodobne na antresoli A ja sie musze pochwalic wneka na drzewo od podlogi do sufitu kolo kominka Mimo ze nadal brak pradu i agregatu cos robimy podlogi sie klada scianu juz wymalowane praktycznie u gory w calosci pozostaly do obczyszczenia belki... bo umazane od farby sa. Czekamy z upragnieniem na słupy elektryczne ;( jest juz wydana decyzja na budowe... i czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 03.02.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ewa zrób fotki pomieszczeń cooooooooooo? prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 03.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Z checia tylko... jak jestem na budowie po pracy jest juz ciemno a czekamy na agregat, przy latarkach zdjecia to raczej kiepsko, w sobote jak nie zapomne to zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts