Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 852
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Proszę o opinie na temat waszych witryn. Jak zachowują się po kilku miesiącach użytkowania, Wybór pomiędzy ofertami producentów jest dość trudny, a jak wiadomo jest to newralgiczny element całej stolarki okiennej. Mamy swoich faworytów, ale jakość jest dla nas najważniejsza. Z góry dziękuję.

Mam pytanko do bardziej zaawansowanych :) Jak macie wykonczone panele/drewno na antresoli przy barierce ewentualnie przy schodach - kompletnie nie mam pomyslu jak to ugryzc. Moze jakies zdjecia? A drugie pytanie na jakiej wysokosci standardowo montuje sie okap?

Dzieki

A.

U nas wykończenie paneli wygląda mniej więcej tak:

20120712_009.jpg

• 3 weeks później...
TEGUSS,* niestety panele na antresoli i w pokojach są rozcinane na progach. W jednym ciągu byłoby za dużo metrów , bo około 13. We wszystkich pokojach panele sa ułożone w tym samym układzie co na antresoli.** Nad pustką w salonie sufit* jest obity deskami, również w tym samym układzie. Pozdrawiam.

Zdjęcia ze środka zamieszczałam już kilka stron wstecz, ale czemu nie, mam ich jeszcze trochę, w tym jedno z nieukończoną jeszcze elewacją.

Dodam tylko że w naszej realizacji kuchnia znajduje się w miejscu pomieszczenia gospodarczego, natomiast w miejscu projektowej kuchni mamy jadalnię. Czekam też na wasze zdjęcia. :no: Pozdrawiam.

20120623_001z.jpg20120623_004a.jpg20120623_005z.jpg20120623_007a.jpg20120623_012z.jpg