ewa133 29.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Siza Napisz mi prosze czy do wzmocnienia połaci dachowych-jętki wasza ekipa uzywała 4 ceówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 30.10.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) Do każdej płatwi były mocowane dwa stalowe ceowniki za pomocą śrub gwintowanych, jętki do płatwi od dołu, na jętki - płyta OSB. Edytowane 31 Października 2010 przez siza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dymonj 02.11.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 myślał ktoś o ścianie jednowarstwowej np z termaliki 40cm w tym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 02.11.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) My myśleliśmy o Ytongu 48cm, ale zdecydowaliśmy się na Silkę 24cm + 18cm styropianu i mimo przeszkolenia ekipy budowlanej zdarzały się szpary między bloczkami. Edytowane 5 Listopada 2010 przez siza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 02.11.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam wszytskich, po bardzo długim wyszukiwaniu wymarzonego projektu znalazlam ten jedyny- jest to prjekt " Z Fasonem" z pracowni "Domy z wizją" , tylko nigdzie w internecie nie mogą znależć wiadomości na temat tego projektu, proszę wszytskich o spostrzeżenia na temat projektu,jakie byście wprowadzili zmiany , jak można ograniczyć koszty... Jeszcze czeka mnie wizyta w gminie-mam nadzieje ze będę mogła wybrać ten projekt i nie będzie problemów z dachem 22 stopnie:) Czekam na wasze uwagi, pomysły:)A może ktoś kupił już ten projekt z pracowni i jest w trakcie budowy?Wiem , że jest to jeden z nowszych projektów. Pozdrawiam wszytskich budujących Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 05.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dzisiaj zalewali u nas strop, a od poniedziałku leca dalej w góre, zdecydowalismy ze w tym roku jednak zadaszymy Dachówka juz zamowiona, bedzie nelskamp g10 kolor ciemnoszary angoba(25). Jutro jade na budowe to przesle zdjecia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 08.11.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 A nie mówiłam, że listopad ma być pogodny;) My stoimy, chociaż mieliśmy pokusy żeby tynkować i ocieplać w tym roku. Musimy wymyślić jakiś garaż. Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dymonj 08.11.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kto buduje najbliżej Tarnowa, bo ja w tym właśnie mieście zamierzam budować nasz przedmiotowy dom z widokiem.....Siza z kujawsko-pomorskim , Ewa koło Głogowa, narazie wszędzie mi daleko.....kto bliżej ??? pozdrawiam wyborców - naszego projektu ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dymonj 08.11.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 co do miejsc gdzie budują się nasze domki - czekam na wieści bądź na forum , bądź na maila [email protected] piszcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simen 09.11.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witam wszystkich serdecznie. Ja z moją druga połową również jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Podoba nam się on już od lat. Teraz przychodzi w końcu moment wyboru projektu i jego zakupu. Jako, że będzie to dom na resztę naszego życia to podobnie jak Dymonj bardzo bym chciał zobaczyć, któryś budowanych domów z widokiem. Czy ktoś buduje gdzieś na Górnym lub Dolnym Śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 09.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Obiecane zdjecia beda w przyszla sobote moze czwartek zapomnialam aparatu przyznaje bez bicia ;P Dachówka bedzie u nas za 2 tygodnie , dzis zamawialismy wiezbe dachowa, ale nie sadzilismy , ze tartaki swieca pustkami, obdzwonilismy wszystkie w okolicy i rejonie jedynie jeden tartak ma jeszcze drewno, cena za kubik wyzsza z dnia na dzien bo 800zl za kubik.Pozdrawiam wszystkich nowoprzybyłych Simen-jesli chodzi o Dolny Ślask to my budujemy go pod Głogowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli28 10.11.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 My też jesteśmy z Łodzi i też spotykamy się wkrótce z architektem. Piszcie wszystko to będzie nam łatwiej:) Czy można obejrzeć ten dom w okolicach Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 10.11.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Siza - powiedz mi prosze bo nie moge znalesc w watku na jaki rozmiar zmieniliscie okno w lazience (dachowe) Zamowiłam dwa okna 78/140 z veluxa a z tego wzgledun ze calosc zamawiam 100km od nas chce uniknac wpadki z zamowieniem odpowiedniego wymiaru. Pozdrawiam . MDGAkAMIL- Głogów ..... Dolnoślaskie- budujemy w Jakubowie- gmina Radwanice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 10.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 WELCOME2000 WSZELKIE ZDJECIA KTORE POSIADAMY ZNAJDUJA SIE W WATKU OD POCZATKU DO KONCA Z CALEGO WTAPU REALIZACJI. Zdjecia ktore sa tutaj najprawdopodobniej sa jedynymi z realizacji , gdyz jest to projekt ktorego pracownia, nie sprzedała duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 10.11.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) Witam, W łazience mamy okno Fakro PTP 78x98, nad schodami i na antresoli również Fakro, ale zgodnie z projektem czyli 78x140 bez nawiewników, w małej sypialni Veluxa 78x140 z nawiewnikiem higrosterowalnym. Własnie weszłam na stronę pracowni i projekt jest. Pozdrowienia dla nowoprzybyłych:D Edytowane 10 Listopada 2010 przez siza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek0071 10.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam wszystkich budowniczych. Ja tez na Dolnym Slasku (Swidnica) walcze z tym projektem Mam nadzieje ze pogoda dopisze i uda mi sie przykryc w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 11.11.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 janek007 na jakim jestescie etapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 11.11.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Janek0071:welcome:, zmieniałeś coś w projekcie?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Janek0071 zaraz tu piękne fotki poprosimy! I napisz coś więcej o zmianach, z czego budujesz i co masz na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 13.11.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Siza- Bo tak myslę... raz jeszcze zdjecia ogladałam.... Nie zakładaliscie wylazu dachowego, czy jakies okno jest wyłazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts