Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 852
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszytskich, po bardzo długim wyszukiwaniu wymarzonego projektu znalazlam ten jedyny- jest to prjekt " Z Fasonem" z pracowni "Domy z wizją" , tylko nigdzie w internecie nie mogą znależć wiadomości na temat tego projektu, proszę wszytskich o spostrzeżenia na temat projektu,jakie byście wprowadzili zmiany , jak można ograniczyć koszty... Jeszcze czeka mnie wizyta w gminie-mam nadzieje ze będę mogła wybrać ten projekt i nie będzie problemów z dachem 22 stopnie:) Czekam na wasze uwagi, pomysły:)A może ktoś kupił już ten projekt z pracowni i jest w trakcie budowy?Wiem , że jest to jeden z nowszych projektów.

Pozdrawiam wszytskich budujących

Aneta

Kto buduje najbliżej Tarnowa, bo ja w tym właśnie mieście zamierzam budować nasz przedmiotowy dom z widokiem.....

Siza z kujawsko-pomorskim , Ewa koło Głogowa, narazie wszędzie mi daleko.....kto bliżej ???

pozdrawiam wyborców - naszego projektu ma się rozumieć

Witam wszystkich serdecznie. Ja z moją druga połową również jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Podoba nam się on już od lat. Teraz przychodzi w końcu moment wyboru projektu i jego zakupu. Jako, że będzie to dom na resztę naszego życia to podobnie jak Dymonj bardzo bym chciał zobaczyć, któryś budowanych domów z widokiem. Czy ktoś buduje gdzieś na Górnym lub Dolnym Śląsku?

Obiecane zdjecia beda w przyszla sobote moze czwartek zapomnialam aparatu ;) przyznaje bez bicia ;P Dachówka bedzie u nas za 2 tygodnie , dzis zamawialismy wiezbe dachowa, ale nie sadzilismy , ze tartaki swieca pustkami, obdzwonilismy wszystkie w okolicy i rejonie jedynie jeden tartak ma jeszcze drewno, cena za kubik wyzsza z dnia na dzien bo 800zl za kubik.Pozdrawiam wszystkich nowoprzybyłych ;)

Simen-jesli chodzi o Dolny Ślask ;) to my budujemy go pod Głogowem.

Siza - powiedz mi prosze bo nie moge znalesc w watku na jaki rozmiar zmieniliscie okno w lazience (dachowe) Zamowiłam dwa okna 78/140 z veluxa a z tego wzgledun ze calosc zamawiam 100km od nas chce uniknac wpadki z zamowieniem odpowiedniego wymiaru.

Pozdrawiam .

MDGAkAMIL- Głogów ..... Dolnoślaskie- budujemy w Jakubowie- gmina Radwanice

Witam,

W łazience mamy okno Fakro PTP 78x98, nad schodami i na antresoli również Fakro, ale zgodnie z projektem czyli 78x140 bez nawiewników, w małej sypialni Veluxa 78x140 z nawiewnikiem higrosterowalnym.

Własnie weszłam na stronę pracowni i projekt jest.:eek:

Pozdrowienia dla nowoprzybyłych:D

Edytowane przez siza