Tomek i Kasia K. 31.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam i zapraszam do komentowania. LINK DO DZIENNIKA: http://forum.muratordom.pl/przebudowa-kostki,t168122.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Będę pierwsza? GRATULUJĘ pomysłu. Jestem ciekawa efektu końcowego. Będę kibicować Kasiu i Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 31.08.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja też jestem ciekawy efektu końcowego . Pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Z tymi schodami niezłe jaja Mam nadzieję, że poprawili? Szkoda by było meczyc się każdego dnia, córka w końcu tez przecież urośnie i też dla niej schody zrobią sie niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 przepraszam bardzo, ale jak trafić do dziennika ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 już wiem ale byście w podpisie sobie zrobili linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 01.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Scody już poprawione. Jeszcze będzie chwila retrospekcji i już niedługo będę na bieżąco. W tej chwili np robię tynki wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 zrób linki a kwestia plandeki - wykorzystane 200 zł ale jakbyście poczekali jeden dzień prognoz nie warto słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Pięknie, efekty juz widac, domek nabrał kształtów. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nie ma to jak dobra sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 hoooooooop, hooooooooooop!!! Gdzie jeteście???Jak domek, są już wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 10.12.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Trochę jestem zabiegany ostatnio. Wylewki leżą już od 1,5 miesiąca. Kupiłłem kozę i trochę przepalam, żeby wszystko szybciej wyschło. Ostatnio zrobiliśmy wew. instalację gazową.Oczyściłem działkę i muszę się teraz zakręcić za jakąś ziemią, żeby ją trochę podrównać i podnieść.Teraz jesteśmy na etapie zamawiania parapetów, potem grzejniki i piec gazowy - planujemy pod koniec zimy uruchomić piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9667_pu.i.wp.pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Hej, wylewki śliczne I fajne dzrwi wejściowe. Szkoda, ze większości zdjęc juz nie widzę, chętnie przypomniałabym sobie jak wygląda domek z zewnątrz. A może wkleisz jakieś nowe zdjęcia? Co teraz macie w planach, bedziecie działać w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 22.01.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Muszę te zdjęcia na innym portalu zamieścić, gdzie nie będą blokowane jak przekroczy się limit transferu. A plan na teraz jest taki, że czekam jak się trochę ociepli - wtedy położę gres w kotłowni (mam nadzieję, że mi się uda). Potem będzie można wyposażyć kotłownię i zacząć grzać. Jak uruchomimy piec to będzie mozna wygrzać podłogówkę, wyrównać ściany no i wziąć się za podłogi. W tej chwili szukam jakiegoś dobrego i taniego producenta parkietów - potrzebuję ok 110 m2 jesionu - II klasy (22/70/50 lub 30) Także jak by ktoś coś słyszał to proszę dać znać. PS Jak napaliłem wczoraj w kozie węglem to na parterze miałem 3 stopnie, na górze troszkę powyżej zera a w piwnicy mróz. Choć zawsze bardzo lubiłem zimę to te mrozy mogłby się już skończyć. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 23.01.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Poprawiłem zdjęcia - już wszystkie się wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 27.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Gratuluje swietnego pomyslu. Tez taki dom chcialem budowac , ale WZ -tylko dach spadzisty Powodzenia zycze i wytrwalosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 28.01.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 U nas na szczęście nie było nic o kącie pochylenia dachu w MPZP. Może dlatego, że w tej części miasta przeważa starsze budownictwo. Teraz najważniejsze to uruchomic ogrzewanie - potem już mozna sobie w środku dłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariakrystian 17.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Świetny pomysł na dom, będę zaglądać ciekawa dalszych prac. A myśleli już Państwo nad drzewami do tych donic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 17.06.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Myślimy, ale nic nam do głowy nie przychodzi. Może posiadzimy po iglaku + coś pełznącego (żona chce tam zrobić jakąś kompozycję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts