dariakrystian 23.06.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 To może ja zaproponuje klona (zielonego) do obu donic, chodzi mi głównie o tego szczepionego już na danej wysokości. A spodem jakąś kompozycję barwną. W razie jakiś pytań to zapraszam do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek_9 19.07.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam serdecznie i gratuluję b. oryginalnego i fajnego domu Mam pytanie dot.gresu - co to za producent model i rozmiar płytki ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 20.07.2010 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Gres ma wymiary 50 cm x 50 cm. Producentem jest Chińczyk i dlatego nie ma tych płytek w każdym sklepie. W mojej okolicy widziałem te płytki tylko w jednym sklepie, w którym zresztą je kupiłem. Modelu nie pamiętam, ale jeśli Ci zależy mogę zerknąć do faktury. Aha, widziałem jeszcze podobne płytki w Lerloy Merlin, ale miały 60 cm x 60 cm, trochę więcej żyłek we wzorze i były bardziej matowe (ale kosztowały prawie o połowę taniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 02.10.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Mieliście świetny pomysł na zrobienie z tej kostki takiego ślicznego domku!! Pięknie będzie! Nie mogę się doczekać wykończeniówki - coś mi sie wydaje że dom będzie rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Zaniedbałam ostatnio forum a tu takie zmiany! Pięknie jest u Was. Schody SUPER. I podoba mi się, bo macie tak jasno w domku. GRATULACJE- odwaliliście kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 08.10.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witaj, to cudo a nie dom:) szczególnie na zewnątrz:) A teraz pytanie: co to za ciemne kafle w tej małej łazieneczce ? Jeśli można to proszę więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 09.10.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Niestety blacharz, który miał u mnie wykonać obróbki blacharskie miga się od pracy. Nabrał za dużo prac i pojawia się u mnie coraz rzadziej. Przyjeżdżał do mnie co sobotę na kilka godzin, choć nie tak się z nim umawiałem. Ale dziś przegiął "pałkę" i nie pojawił się wcale. Sprawa jest o tyle pilna, że blokuje mi prace z ociepleniem Poszukuję więc pilnie dobrego, poleconego i solidnego blacharza do wykonania i montażu parapetów zewnętrznych i dokończenia kilku obróbek. Dom znajduje się pod W-wą. Jak by ktoś mógł polecić solidnego blacharza proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 05.11.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Oj świetna ta kostka, wnętrze niczego sobie, bardzo lubię taką kolorystykę jasną i ciepłą. Nie wiem czy pytanie już padło ale co macie za gres na podłodze w korytarzu na dole, ten jasny gładki taki. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 11.11.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witaj, to cudo a nie dom:) szczególnie na zewnątrz:) A teraz pytanie: co to za ciemne kafle w tej małej łazieneczce ? Jeśli można to proszę więcej fotek. To jest gres i glazura z Tubądzina - nazywa się HARION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 11.11.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Oj świetna ta kostka, wnętrze niczego sobie, bardzo lubię taką kolorystykę jasną i ciepłą. Nie wiem czy pytanie już padło ale co macie za gres na podłodze w korytarzu na dole, ten jasny gładki taki. pozdrawiam. To jest jakaś chińszczyzna - nazywa się MALAKA SALT BEIGE. My to kupiliśmy w sklepie, ale widziałem podobny gres w Lerloy Merlin (ale według mnie gorszej jakości i był matowy) - kosztował 1/3 taniej jak w sklepie. A w sklepie i tak dostałem na niego upust 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 17.11.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 bardzo podoba mi sie wasz domek. po tych wszystkich przeróbkach nikt nigdy nie poznałby że to kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 25.12.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 http://kartki.net.pl/kartki/4/127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.04.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam super przebudowany domek:)Mam prośbę. Mogłabym prosic na pw koszt barierki na schodach w domu?Mam identyczny układ a Wasza barierka bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acici 15.06.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam, jestem zdumiona efektem końcowym!! To zupełnie jak u Kazimierza, który "zastał Polskę drewnianą, a zostawił murowaną" - rewelacja i naprawdę wielki szacun. Przede wszystkim dla architekta z wizją, bo trudno trafić na takiego, a Wam się udał. Wspaniały domek, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam.Zbieram szczękę, podziwiam, zazdraszczam i BARDZO prosze o kontakt.Mam masę szczegółowych pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts