iza mama gabora 31.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ło matko,alem się zmachała!2 godziny pielenia własnymi ręcami Ale było warto i lubię to a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 31.08.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja tez lubie pielic a ziemia bez agrowlokniny jakos.....normalniej wygląda i mysle, tez, ze czuje sie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 joaniko,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 przepraszam-miała być ta buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.08.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ooooooooooo ja tez nie mam agrowłókniny a pielenie nie jest takim problemem jeśli robi to się w miare sysytematycznie i jest moment do przemyśleń różnego rodzaju a poza tym przy moim przesadzaniu kwiatków agrowłóknina by nie wytrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ave!-ja wtedy robię różne rzeczy(w mojej głowie oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.08.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I ja...i ja....też nie mam agrowłókniny Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No no,jest nas coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 31.08.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ... Pozdrawiam Beata Na pierwsze masz Bogumił a na drugie Beata Ja też nie mam agrowłókniny, na szczęście czasem odwiedza nas teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Co się dziwisz?Jana Marii Rokity nie znasz? Eee,coś mi tu zalatuje włamaniem do mężowego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 31.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Co się dziwisz?Jana Marii Rokity nie znasz? ... Osobiście to nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Może to i dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 31.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Mnie bardzo pomogła w pierwszym sezonie, jak roślin było mało, a chwasty atakowały zewsząd. Muszę powiedzieć, ze tam rośliny znacznie lepiej rosły niż w miejscach, w której jej nie dałam., nie mówiąc o plewieniu.A teraz w zasadzie przez te rozsadzania i przesadzania już się zamieniła w ser szwajcarski i takie sznurki wydzieram. Wybierałam zresztą taką nie bardzo plastikową, tylko taką matową, nieśliską, jak flizelina. Z czasem mięknie i rozkłada się w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witajcie, u mnie do ogrodu jeszcze daleka droga, ale mnie osobiście nie podoba się ingerencja w naturę. Nie będę miała agrowłókniny ani jakiejkolwiek kostki, może tylko na podjeździe do garażu i ścieżka do domu, ale tylko dlatego aby ochronić trawę. Mój ogród to takie - POLETKO PANA BOGA !!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 el-ka,a wiesz,że to jest myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 31.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja nie dałam - i gdy wróciłam po czterotygodniowym pobycie poza domem to rzut oka na ogród sprawił, że aż mi mowę odebrało i dech zaparło Jak okiem sięgnął (daleko nie sięgam, bo ogród nieduży) półmetrowe chwaściska, a spomiędzy nich nieśmiało wyglądajace bylinki i krzewy. A przed wyjazdem wyplewiłam "do czysta"... Teraz karnie rozkładam agrowłókninę. Nie chcem ale muszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja nie dałam - i gdy wróciłam po czterotygodniowym pobycie poza domem to rzut oka na ogród sprawił, że aż mi mowę odebrało i dech zaparło Jak okiem sięgnął (daleko nie sięgam, bo ogród nieduży) półmetrowe chwaściska, a spomiędzy nich nieśmiało wyglądajace bylinki i krzewy. A przed wyjazdem wyplewiłam "do czysta"... Teraz karnie rozkładam agrowłókninę. Nie chcem ale muszem Trza było z domu nie wyłazić ino pilnować bestyj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam Muszę się wytłumaczyć W trakcie budowy logował się tutaj mój mąż, miał wiele pytań do forumowiczów. Potem ja zajęłam jego miejsce i czytam namiętnie wszystkie porady, oglądam Wasze piękne domy i ogrody a czasem się też pochwalę naszymi dokonaniami. Czasami czytamy i oglądamy wspólnie. I tak już zostało, nie chce mi się zmieniać Pozdrawiamy (tak lepiej?) Beata i Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Uf,a już chciałam zgłaszać to na policję Spoko,tak się tylko droczylim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No ja myślę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts