magda78m 15.11.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam. Mam pytanie czy ktos z Was rozważa badź zdecydował sie budowę domu Biesiadny I z Muratora ? Dom w wiejskim stylu ale z nutą nowoczesności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 18.07.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dorzucam sie do pytania - czy ktoś wybrał i buduje ten domek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biesiadny 31.08.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam wszystkich użytkowników i czytelników forum, Poszukuje osób, które wybudowały w/w projekt. Czy są jakieś problemy uwagi do projektu?Właśnie z żoną odebraliśmy projekt i oddajemy do adaptacji. Będziemy powiększaćgaraż.Warto coś jeszcze zmieniać? Może ktoś już mieszka w takim? Obecnie poszukuje chętnych na grupowy zakup Ytonga. Jeśli odbierzemy5 aut mam obiecany wysoki rabat powyżej 38%. Może jacyś chętni?My odbieramy 3 auta. Ew. gdzie w/w apel mogę wkleić żeby trafić do odpowiedniego działu. PozdrawiamBiesiadny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 31.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czytacz69 10.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Proszę o informacje i kontakt z osobami, które budują bądź wybudowały projekt Biesiadny - wariant I - Murator D73aNajchętniej oczywiście rzuciłbym okiem na zdjęcia tego domku, ale będę wdzięczny za wszelkie:- rady dotyczące jego budowy- informacje o dokonanych zmianach i przeróbkach- informacja o kosztach i ewentualnych pułapkach finansowych- wszelkie inne serdeczne rady:)Ja w zasadzie jestem zdecydowany, ale niestety nie mogę nigdzie spotkać osób, które już z tym domkiem miały bliższy kontakt.Proszę o posty bądź kontakt na maila: [email protected]Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czytacz69 10.03.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Powiedzcie co sądzicie o tym projekcie, jakie zmiany sugerujecie. Projekt ten stał będzie na działce o szerokości 60 metrów i długości 30 - szerokość działki wynika z rury gazowej i odstępie 25 m. Wybrałem projekt ze względu na dopasowanie do działki, piękny taras oraz bardzo fajnie podzielony salon. Taras w ustawieniu na działkę wychodził będzie na północ (odbicie lustrzane). Minusem projektu jest brak balkonów, spora powierzchnia, a co za tym idzie koszty oraz w mojej ocenie niezbyt dobry rozkład poddasza. Będę wdzięczny za wszelkie rady i sugestie, z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 10.03.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Bardzo ładny dom, szczególnie podoba mi się taras. I masz rację co do salonu: super! Wyraźny podział na strefy. Bardzo ważne, że z kuchni nie widać salonu i odwrotnie. Podaj powierzchnie pomieszczeń i liczbę domowników, w tym dzieci, będzie łatwiej coś podpowiedzieć. Napisz też, jakie masz oczekiwania względem pomieszczeń na poddaszu. Czy będziesz ogrzewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czytacz69 11.03.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Póki co to jestem z żoną, ale staramy się aby na tym nie poprzestało:) Na pewno ma być więcej niż jedno (odpukać ) Co do ogrzewania to póki co uznałem, że najrozsądniejsze będzie gazowe w połączeniu z kominkiem z płaszczem wodnym. Zrezygnowałem z podłogowego ze względu, że wszedzie raczej będzie deska podłogowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts