edde 04.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 może zawsze to bliżej chin niż np. centralna czy zachodnia cześć kraju a i zerknąłem dziś na uszczelkę w chińczykach swoich: jest ciągłość po obwodzie, zarówno uszczelki jak i kształtu przetłoczeń na ościeżnicy i progu, może dlatego są szczelne, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pk1 04.09.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 u mnie też jest ciągłość po całym obwodzie drzwi, po prostu w dolnym rogu drzwi nie dochodzą do uszczelki i jest szpara nie zadzwonię po osobę która to montowała po pewnie by trzeba od nowa te drzwi wstawiać a mi się to nie widzi jedyne wyjście jaki mi przychodzi to dodatkowa uszczelka,wię już nic nie pisałem w temacie bo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts