adamrw 31.08.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam,stoję przed wyborem okien i zastanawiam się równocześnie kiedy najlepiej (w domyśle - najtaniej) można je zamówić? Czy w zimie producenci oferują jakieś ekstra rabaty, czy niezależnie od pory roku uzyskiwane warunki są podobne? Myślę o oknach drewnianych, więc na dobrą sprawę w grę wchodzi Adpol, Urzędowski, Sokłóka i Stolarka Wołomin. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. pozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 31.08.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 WSZYSTKO ZALEZY CZY ZIMA JEST MROZNA JAK TAK NIKT NIE BUDUJE I NA PRZELOMIE LUTY MAZEC OKNA NAJTANSZE pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.09.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ech.. zwykle tak jest że okna są najtańsze późną zimą.. ale to reguła dotycząca głównie taniego plastiku - to oni są narażeni na sezonową koniunkturę. A producencie drewna, szczególnie Ci z wyższej ligi mają szerokie rynki zbytu i jak nie kupuje kraj, to Europa. Jak nie okna - to drzwi wewnętrzne. Dawno nie widziałem tu zjawiska rabatów zimowych, ale za to promocja która jest w Urzędowskim od około miesiąca powaliła mnie na kolna - tzn. jest taniej niż bym się mógł spodziewać. A wszystko.. przez kryzys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balrog 19.09.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No dokladnie, Urzedowski obnizyl ceny - bo im sprzedaz w czasach kryzysu spadla i chcieli rozruszac sprzedaz - ale to glownie dlatego ze wprowadzil dab na mikrozlaczach.Promocje zimowe w Urzedowskim? Bylo w ogole kiedys cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 07.11.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No właśnie - jak to jest - zawsze byłam przekonana, że Urzędowski to najdroższa firma, a tu niespodzianka. Oferta na ich okna i to dębowe! - wyszła taniej niż gdzie indziej sosna! Czy nie należałoby tu być podejrzliwym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 07.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 W "martwym sezonie" tj. listopad- grudzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.11.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No właśnie - jak to jest - zawsze byłam przekonana, że Urzędowski to najdroższa firma, a tu niespodzianka. Oferta na ich okna i to dębowe! - wyszła taniej niż gdzie indziej sosna! Czy nie należałoby tu być podejrzliwym...? Twoje przekonanie brało się z podświadomości. Wg. mnie Urzędowski nigdy nie był drogą firmą (a może inaczej: był i jest warty takich kwot, jeśli nie większych). Jest kryzys i firmy walczą o Klienta schodząc z cenami do minimum - ja to tak sobie tłumaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 09.11.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 nam pani powiedziała ze od listopada do lutego jest promocja -10-%wtedy zamawiac-zaliczujesz 30%, oni odkładają materiał a realizacja jest juz po dogadaniu w teminieBTW znacie okna http://www.drutex.pl/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No właśnie - jak to jest - zawsze byłam przekonana, że Urzędowski to najdroższa firma, a tu niespodzianka. Oferta na ich okna i to dębowe! - wyszła taniej niż gdzie indziej sosna! Czy nie należałoby tu być podejrzliwym...? No i jeśli miałaś obawy że promocyjne ceny są niskie to poczekaj dwa tygodnie - jest zapowiedziana zmiana. I raczej nie na niższe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 10.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No i jeśli miałaś obawy że promocyjne ceny są niskie to poczekaj dwa tygodnie - jest zapowiedziana zmiana. I raczej nie na niższe.. Raczej chodziło mi o to czy nie ma np. dużej partii marnego dębu do opchnięcia. A swoją drogą to jestem niemal zdecydowana na te okna, tylko czekam na nowe kolory, które się mają niedługo pojawić (jak mi przekazano w salonie sprzedaży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 10.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 nam pani powiedziała ze od listopada do lutego jest promocja -10-% wtedy zamawiac-zaliczujesz 30%, oni odkładają materiał a realizacja jest juz po dogadaniu w teminie BTW znacie okna http://www.drutex.pl/ ? Odkładanie materiału? Masz na myśli PVC czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wojtek, chyba nie wierzysz że ktoś będzie "odkładał" materiał? Odkłada to się w takich sprawach pięniądze na lokaty albo bardziej prawdopodobne - spłaca się nimi raty kredytów na które się nie zarobilo w marnym okresie. Taka jest brutalna prawda. W najlepszym wypadku jednak zaliczka idzie na konto a zyskiem firmy jest to, że zapewnia już sobie pracę w przypuszczalnie najsłabszych miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts