dizzeeRascal 01.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jak dobrac kolor profili do plisy?Czy lepiej dobrac pod kolor okna (biale) czy pod kolor materialu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 01.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ja bym dobrała do okna - białe. Pani mi mówiła, że jak się plisa zabrudzi to wywalasz i dajesz inną, a okucia zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 01.09.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Aha czyli profile zostaja a plise dajesz nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 01.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Wysłany: Wto, 1 Wrzesień 2009 08:51 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Ja bym dobrała do okna - białe. Pani mi mówiła, że jak się plisa zabrudzi to wywalasz i dajesz inną, a okucia zostają. A która to pani mówiła (Jaka firma umożliwia wymianę materiału ?) dizzeeRascalNapisz (jeśli chcesz na priv, coby nie być posądzonym do reklamę) co i gdzie w końcu kupujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 01.09.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nie musz na priv pisac ,jesli chodzi ci o marke to jest to FABER ,a kupuje plisy, ale wydaje mi sie ze profile w kolorze okna jednak chyba beda najbardziej pasowac.Ty jakie masz zdanie na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 01.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Zdecydowanie dobierz do okien Jak za 5 lat będziesz chciała zmienić kolor, bo np. wrzosowy Ci się znudzi, to wymieniasz tyko "wnętrze", a prowadnice zostają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 01.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 niekoniecznie pod kolor okien bedzie pasowac. wszystko zalezy jakie masz okna i jaki kolor plis. jesli masz zolte plisy, a okna drewniane (barwa naturalnego drewna), to nijak ani biale, ani drewniane. u mnie okna sa drewniane, plisa w lekkim srebrnym popielu (szarym jak kto woli ) i nijak bialy profil do tego, a tylko srebrny mat. moze tutaj cos podpatrzysz..... http://www.gamastyl.pl/plisy,0,1,95.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 02.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A ja pierwszwe słyszę i jeszcze się z tym nie spotkałam żeby którakolwiek firma chciała sprzedać tylo samą tkaninę bez profili a zwłaszcza firma F......, a temat ten nie jest mi obojętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 02.09.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Okna ma drewniane ale koloru bialego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 02.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A ja pierwszwe słyszę i jeszcze się z tym nie spotkałam żeby którakolwiek firma chciała sprzedać tylo samą tkaninę bez profili a zwłaszcza firma F......, a temat ten nie jest mi obojętny. Ja też, gy pytałam w F... o możliwość wymiany samego materiału (potrzebuję plisę na okno kuchenne) otrzymalam odpowiedź, że to niemożliwe. To zdecydowało, że nie biorę ich pod uwagę, bo są bardzo drodzy. Planowałam w końcu kupić tańszą plisę od sprzedawcy z Allego, a tu takie rewelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 04.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 05.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Pani mi mówiła, że jak się plisa zabrudzi to wywalasz i dajesz inną, a okucia zostają. A która to pani mówiła (Jaka firma umożliwia wymianę materiału ?) Pani z firmy Margat we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Myślę o plisach do łazienki, bo mam spore okno, a plisy mają tę zaletę, że da sie je odsłaniać i od góry i od dołu, więc w łazience to moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie. Może ma ktoś zdjęcia swoich okien z plisami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 11.09.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ja mam nadzieję, że będę mieć za ok 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hornisse 21.09.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Należy pamiętać, że profile to nie tylko te aluminiowe na górze i dole, ale również plastikowe listwy poruszające się z tkaniną. Swoim klientom polecam zazwyczaj profile pod kolor tkaniny, a nie okna, choć nie jest to regułą. Należy brać pod uwagę również charakter samego pomieszczenia - na przykład do wielu nowoczesnych wnętrz doskonale pasują profile szare. Jeśli chodzi o wymianę materiału, to łatwiej uzgodnić tego typu usługę z małą firmą. Z tego co wiem firma Faber nie oferuje tego swoim klientom,choć różne rzeczy mogą obiecywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 08.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Podpinam się pod wątek. W zasadzie moje pytanie dotyczy rolet a nie plisy, ale też mam problem z doborem koloru, w tym przypadku osprzętu rolety. Okna są w kolorze złoty dąb, kolor tkaniny będzie jasno szary, dom utrzymany będzie w tonacji biało - szarej.No i teraz: czy dobrać osprzęt do okien - brązowy (jakoś nie mam przekonania), czy może jednak biały?A, no i rolety nie będą w kasecie.Doradzicie coś, może zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 08.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ona_lewkonia a nie rozglądałaś się za roletami z osprzętem w kolorze zbliżonym do koloru Twoich okien? (sporo teraz w sprzedaży rolet w osprzęcie drewnopodobnym) Moim zdaniem okno najładniej wygląda jak osprzęt jest w tym samym kolorze i nie rzuca się w oczy. Ani ten standardowy brąz (który jest dość ciemny) ani biały nie będą wg. mnie dobrze wyglądały w takim zestawieniu, ale ja z dwojga złego to już bym chyba ten brąz wolała.. Ciemne okna z białym osprzętem wyglądają.. mało ciekawie http://www.atech.slask.pl/img/malerol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 08.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 zetka wszędzie gdzie pytałam mają tylko białe lub brązowe. A patrząc na zdjęcie, które umieściłaś, faktycznie mało ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts