Zuzanka6 01.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Czy ktoś z was orientuje się ile średnio wyniosłby koszt stanu surowego zamkniętego (materiały + rbocizna?) Domek ok.120 woj. dolnośląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Czy ktoś z was orientuje się ile średnio wyniosłby koszt stanu surowego zamkniętego (materiały + rbocizna?) Domek ok.120 woj. dolnośląskie. Ok 100 tyś za stan surowy+ dach (tutaj też dachówka,blacha lub papa)koszty zamknięcia a to zależy od cen okien i drzwi wejściowych te jak wiadomo mogą być różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Poczytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/ile-placiliscie-za-wybudowanie-domu-w-stanie-surowym,t17856.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzanka6 01.09.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 DZięki serdeczne. tak czytałam tamten temat ale nie znalazłam ludzi z dolnego śląsko, a z tego co wiem to głównie cena zależy od województwa, projektu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts