Lataren 01.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Mam problem otóż potrzebuję podnieśc ok 1 cm podłoge w łazience tak aby z panelami mi sie zgodziło czy można położyc nowe płytki na stare czy lepiej to wykuć i wylać jakąś wylewkę czy lepiej nie bawić się w w wylewki i kleju więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jestem za skuciem i zrobieniem wylewki. Klej jest drogi i nie służy do tego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 zależy ile m2są grubowarstwowe kleje elastyczne np mapei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 02.09.2009 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie odkrywajmy Ameryki po raz kolejny.... 1.skuć stare płytki2.zaprawa wyrównująca 1cm /np Atlas - jest na cemencie/ teraz nowość - łazienka - można dodać warstwę folii w płynie/dla tradycjonalistów niemożliwe/ 3.nowe płytki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts