torian 12.12.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Prosze o rade jestem na etapie kupna pieca do co i cwo mam na całości podłogówke ok 230 m2 domek parterowy w miare dobrze ocieplony jaki iej firmy i jaki piec byście zamontowali jest tego tyle że zgłupiałem w gre wchodzi raczej stojący bo jest już wkład w kominie na odpowiedniej wysokości.Z góry dziękuje i licze na rady z życia wzięte piec na gaz ziemny,pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wieczór 13.12.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Moim zdaniem nie ma co kombinowac z jakims tanim producentem obiecujacym gruszki na wierzbie. Sam mam dom o powierzchni około 220m2. Mam stary 15 letni piec i przymierzam sie do wymainy. Najlepszym rozwiązaniem jest piec kondensacyjny. Masz na pewno nowe instalacje, jesli masz dobrze ocieplony dom, to za gaz bedziesz płacił jakieś 700-800 zł. miesiecznie. Polecałbym raczej firmy niemiecki, takie jak junkers czy viessman. Takie jest moje zdanie. Nie musisz brać jego pod uwage. To jest twój dom i zrobisz sobie w nim jak chcesz. Tylko pamietaj o tym, jesli wydzasz więcej na początku, to niej będziesz płacił w takcie eksploatacji. Pozdrawiam, Wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Ooooo. Wiele już było na ten temat. Wybrałem Viessmana kondensacyjny 24kW. We wtorek serwisant ma uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertOC 13.12.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Wyżej to ja - RobertOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Ooooo. Wiele już było na ten temat. Wybrałem Viessmana kondensacyjny 24kW. We wtorek serwisant ma uruchomić. A jaki model bo ja wybrałem vitodens 222 ciekawe jaka jest wasza opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 A jaki model bo ja wybrałem vitodens 222 ciekawe jaka jest wasza opinia Vitodens 200 + zasobnik 150l. Jutro go uruchamia instalator. Na opinię trzeba gędzie jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertOC 15.12.2003 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Znowu się nie zalogowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 a http://www.zibro.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts