Izabela Wawrzeń 01.09.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 muszę się wyżalic w mojej nowiutkiej kuchni mam na szybie kilka rys mąż twierdzi iż moja wyobraźnia je powiększa ,zakupiłam paste do polerowania która podobno niweluje tego typu rysy t.z nie zdziała cudu ale likwituje częściowo rysy i co!!!!!!!!!!! mąż wziął się za polerowanie jednej z bardziej widocznych rys i zrobiła się większa niż była Pan z allegro twierdzi iz musiał dostac się piasek na polerke ale to jest wykluczone ,przestrzegaliśmy instrukcji w 100% i co mam teraz zrobic ,piszę do was licząc na poprawę nastroju może ktoś miał podobne zdarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 01.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 tia... a w Afryce ludzie z głodu umierają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts