lukasz79 01.09.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witamy wszystkich i zapraszamy do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 02.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No to ja pierwsza Witam i życze powodzenia!!! pozdrawiam "sąsiadów" z okolic Cieszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Hej Ela i Lukasz!! Pieeeeeekne widoki!!! Az zielenieje z zazdrosci.... A w sprawie starych ramoli....ekhem...ekhem....wypraszam siebie prosze odwolac...bo w czasie lunchu wyskocze do Swords i Wam, mlodzikom przyloze!!! Daleko nie mam - moge sie zmobilizowac Powodzenia w budowie!! ....I witam w gronie sterujacych na odleglosc Mysmy byli na Kaszubach pod koniec marca, gdy tylko zarys domu wystawal z ziemi. Teraz mamy stan surowy zamkniety i jedziemy za miesiac na tydzien obadac co dalej Ciezko tak Chcialoby sie polazic po budowie, pomarudzic, oknami sie pobawic...a tu nic trezba tylko na laske i nielaske rodziny czekac, by jakies zdjecia podeslala Lacze sie w cierpieniach Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz79 03.09.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Maja! Ty nie narzekaj bo Kaszuby tez są piękne (tylko wy tak dziwnie mówicie... ) A co do starych ramoli to ogólnie doszliśmy do wniosku, ze na starość nie będzie się nam chciało wspinać po schodach Rodzice wybudowali się rok temu. Maja parterówkę i jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Zona mi truje żeby jechać w październiku na tydzień do Polski (mamy urlop wtedy), a ja jej na to, ze to za dużo kasy, bo można za to kupić do domu: no i wyliczanka - ale się ze mnie sknera zrobiła nie podejrzewałbym tego po sobie. Wiec zostało nam dokładnie 4 i pół miesiąca poczekać żeby znowu popodziwiać nasze piękne góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 My dziwnie mowimy?? Gdzie.... To Wy dziwnie mowicie.. Zona ma racje i moze to nie byc az tak duzo tej kasy...Ryanair ma promocje do jutra wieczora...idz i pogrzeb troche w internecie. Ja znalazlam bilety do Bydgoszczy za 14 Euro...moze bedzie tez i cos dla Was...nie badz taka sknera Warto pojechac - bedziecie mieli wiekszy spokoj ducha Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzień Dobry Przepraszam że tak bez pukania , ale Ustroń mnie przyciągnał . Dzieciństwo mi się przypomniało (co roku pół wakacji w Ustroniu) Domek ładny , szczególnie balkon (mimo iż nie jestem entuzjastą ) mi się podoba . Dach zdziebko skomplikowany ale skoro chcecie mieć odkryte belki to nadaje się w sam raz . Tylko dzielnicy już nie kojarze (usytuowanie owszem) , niestety bardzo rzadko teraz zaglądam do Ustronia i co nieco pozapominałem co nieco się pozmieniało . pozdrawiam i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz79 06.09.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzień Dobry Przepraszam że tak bez pukania , ale Ustroń mnie przyciągnał . Dzieciństwo mi się przypomniało (co roku pół wakacji w Ustroniu) Domek ładny , szczególnie balkon (mimo iż nie jestem entuzjastą ) mi się podoba . Dach zdziebko skomplikowany ale skoro chcecie mieć odkryte belki to nadaje się w sam raz . Tylko dzielnicy już nie kojarze (usytuowanie owszem) , niestety bardzo rzadko teraz zaglądam do Ustronia i co nieco pozapominałem co nieco się pozmieniało . pozdrawiam i powodzenia życzę Witamy Fenix! No to zapraszamy do Ustronia jak już dawno nie byłeś. Duzo się teraz pozmieniało, ze tak powiem rozbudowuje się nam letnisko. Balkonik się nam tez podoba, będzie tam pokój dla dzieciaków (jak się pojawia w bliskiej przyszłości). Działka jest zlokalizowana na ulicy Kochanowskiego. Jest to bardzo blisko Domu Wypoczynkowego Anna. Albo inaczej blisko Szkoły Podstawowej nr 1. A nad Wisłę mamy 10minut spacerkiem. Skąd jesteś Fenix jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Jestem z Rudy Śląskiej . A wakacje spędzałem głownie na kwaterach niedaleko tej stacji CPN-u co była przy moscie (najpierw drewnianym potem już betonowym) no i na Zawodziu ale to był epizod tylko . A co do wizyt , w tym roku znowu tak jakoś nam wypadło z kalendarza ,niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 18.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja dopiero teraz Ale przeczytałam i życzę powodzenia! Będziemy trzymać kciuki za rodaków z Irlandii Planujecie jakis wiekszy urlop żeby przypilnowac budowy? A może jakieś nowe zdjątka? Chociaż wiem, jak to jest prosić się kogoś o zrobienie i wysłanie zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz79 21.09.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja dopiero teraz Ale przeczytałam i życzę powodzenia! Będziemy trzymać kciuki za rodaków z Irlandii Planujecie jakis wiekszy urlop żeby przypilnowac budowy? A może jakieś nowe zdjątka? Chociaż wiem, jak to jest prosić się kogoś o zrobienie i wysłanie zdjęć... Kotecek lepiej późno niż wcale Właśnie odebrałem telefon od taty, iż mapki dziś doszły do naszego architekta. Jutro jedzie tatko ustalić jak mam nasz dom być usytuowany na działce, wiec nareszcie się zaczyna coś dziać. Co do urlopu, zona dostała taki "homesickness" ,ze jedzie na tydzień w październiku odwiedzić nasze strony (ja zostaje, podejmuje się opieki nad naszym kochanym kocurem ) Co do zdjęć, to żonka została już poinstruowana wiec zamieszczę coś po jej powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.09.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A to ja żonce bardzo zazdroszczę!!! Też bym pojechała, ale postanowiliśmy z mężem nigdy się już nie rozstawać (było tak raz, ze ja pojechałam na 3 tyg do Polski i ledwo toprzeżyliśmy ) no i po drugie, ze mamy teraz nowego, wymagającego członka rodziny, to pojedziemy zapewne dopiero w pryszłym roku... Niech żonka narobi dużo zdjęć Najfajniejszy etap budowy przed Wami! Najcudowniej jest patrzeć jak się "mury pną do góry" , bo później wykończeniówka już tak powoli idzie... Pozdrawiam serdecznie z słonecznego (dzisiaj) Newbridge!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMa. 06.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witamy wszystkich i zapraszamy do komentowania. Witam, my też budujemy Spójnego c75:) W Głuchowie pod Łodzią. Na razie etap zdobywania pozwolenia przeciąga się od kilku miesięcy. Powodzenia i pozdrowienia, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz79 04.11.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witamy wszystkich i zapraszamy do komentowania. Witam, my też budujemy Spójnego c75:) W Głuchowie pod Łodzią. Na razie etap zdobywania pozwolenia przeciąga się od kilku miesięcy. Powodzenia i pozdrowienia, Monika Witam! Mam pytanko, czy zmieniacie cos w projekcie? My tez czekamy na pozwolenia, ale na tym etapie to i tak nic sie nie zrobi (zima nadciaga), wiec to moze lepiej, ze teraz trzeba czekac niz np na wiosne, gdzie mozna duzo zrobic. Cierpliwosci i pochwalcie sie zdjeciami (na poczatek dzialki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 18.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 a co tam u sąsiadów słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tufus 09.12.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dzień Dobry, Jak Państwa budowa ? Buduję według tego samego projektu koło Łodzi. Pozdrawiam Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.12.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia i spokoju ducha!! http://www.allthingschristmas.com/pics/christmas-cards1.jpg jak budowa? powodzenia z wykanczaniem domu i ogrodu w Nowym Roku 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 28.03.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 miało być na bieżąco i co i cisza......... mam nadzieję że wszystko w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r_l 22.06.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam. Widzę, że post jest z 2009, więc zakładam, że budowę/ remont macie już za sobą . Szukam rzetelnej firmy budowlanej z terenu Ustronia, która zajmuje się kafelkowaniem, oraz firmy produkującej/ instalującej okna. Jestem spoza Ustronia, więc będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts