melkus 01.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Niedługo się wprowadzam do mieszkania które jest czarne od sadzy. Okna są tak okopcone że aż żółte. Czym je można dokładnie wyczyścić aby odzyskały swoją poprzednią biel:)?? Może ktoś wie dzięki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 01.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Niedługo się wprowadzam do mieszkania które jest czarne od sadzy. Okna są tak okopcone że aż żółte. Czym je można dokładnie wyczyścić aby odzyskały swoją poprzednią biel:)?? Może ktoś wie dzięki za pomoc pozdrawiam Jak drewniane to usunąć opalarką farbę do żywego drewna i pomalować. Jak PVC to wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 02.09.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 do PVC tez jest specjalny srodek do czyszczenia zmiekcza on lekko i wydostanie brudu nie jest takie trudne ale czy mozna go kupic w sklepie nie jestem pewien ja zawsze mialem go z fabryki okien wiec moze dowiedz sie od jakiegos montazysty czy ci nie odsprzeda z 05l wystarczy na pare lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78adi 02.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ja kiedyś użyłem cif oxy spray taki z chlorem do okien pcv. Brud schodził bardzo dobrze, ktoś mi mówił, że rama zmatowieje, nic się nie dzieje jest okej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melkus 02.09.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Okna są drewniane, koloru białego. Są to stosunkowo nowe okna. Czy lepiej je czyścić czy malować czy coś takiego?? Jak pomalować aby były jak nowe bo jak na razie bardziej przypominają zabrudzone plastikowe niż drewniane. dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melkus 03.09.2009 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dowiedziałem się że istnieje taki preparat czyszczący, dwuskładnikowy. Jest on biało niebieski, po zmieszaniu idealnie czyści w postaci piany. Podobno bez problemu ma on usunąć sadź z mojego okna?? Jutro się dowiem i napisze jaki to środek czyszczący i czy zdał egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
volley 13.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jeśli okna są plastikowe to spróbuj Aceton.W sklepach chemicznych.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts