Marsjanka 12.12.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 19.12.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 19.12.2003 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STRU 16.02.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 17.02.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Uśmiechać się tu będą! Do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 19.02.2004 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 wiedzialam, ze strus tu zawita predzej czy pozniej bo, prawde mowiac, ten dziennik powinien nazywac "Strusiowo-Marsjanski" a przedpiśca ma 100% racji - Strus do roboty pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 07.03.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Chcialam obejżeć projekt, ale link się nie otwiera . Czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czekamy spełnienia obietnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 24.02.2005 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 chwila moment - dajcie czas choc do jutra roczne zaleglosci musze nadrobic pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Marsjanko, no pięknie: jeden wpis na rok...To się nazywa oszczędność w słowach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 28.02.2005 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Jagna, nie wiem czy mi uwierzysz - nie mialam sily wpisywac tego wszystkiego na "swiezo" zanim nie zaczelam - nie przewidywalam, nie bylam przygotowana na to, jakie to bylo wyczerpujace psychicznie - ze bede musiala sie wyklocac o takie rzeczy jak np.: porzadna izolacja pionowa fundamentu, przycinanie - a nie "lupanie" betonu komotkowego; wlasciwe wymiary otworow okiennych i drzwiowych; w czytanie projektu i planow, czyli jak wykonac wlasciwe zbrojenie law, czy jak wymurowac komin zgodnie z projektem - tu oczywiscie byla typowa gra z inwestorem ktory sie nie zna - a budowlancem, ktory chce zrobic po swojemu i sie nie przepracowac budujac tak jak chcieli architekt z konstruktorem. No i ocziwiscie HIT SEZONU - moj zdecydowany faworyt - wrozenie z fusow - co bedzie teraz potrzebne na budowie..... Probka Sobota okolo poludnia, ja: "Panie Krzysztofie, co maja przywiezc w tym tygodniu - czego Pan bedzie potrzebowal?" Szef Ekipy: "Pani Kasiu, cementu 2 z palete, cemplast i to wszystko - bo reszta jest" Ja: "TO napewno wszystko? Bo my w tygodniu w pracy bedziemy..." SE: "Na pewno, ja sie znam" W poniedzialek rano zajezdza to co chcial - a kolo poludnia telefon... SE: "Pani Kasiu, stali zabraklo. Nie mozemy robic. Pani Kasiu, piasku zabraklo. Nie mozemy robic. Pani Kasiu, gwozdzi nie mam. Nie mozemy robic...." I TAK W KOLO MACIEJU - a przeciez mnie tego nikt nie przywozil z miejsca jeszcze mna rzuca jak sobie to przypomne.... Ale nie zaluje ze buduje DOM pzdr Marsjanka zaczatki mojego fotoalbumu http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=36033&kat=2&grupa=&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.02.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No całkiem spory ten domek. A jaka jest jego całkowita powierzchnia? Pokaż może jakąś wizualizację. Projekt na zamówienie czy gotowy? Czytam o drenażu i wysokim poziomie wód. Ja też mam ten problem. Napisz czy masz gdzie odprowadzić wodę z drenażu - rów melioracyjny, jezioro, morze A jeśli nie masz gdzie to jak to rozwiązaliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.02.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ...jeszcze jedno...chyba jakiś upierdliwy dzisiaj jestem - zdjęcie "07 kanalizacja pozioma" 1. czy dobrze widzę, że będą różne poziomy na wysokości fundamentu 2. ta pomarańczowa rura w lewym dolnym rogu - to co to ? (czerpnia?) 3. napisz, proszę, mi na priva namiar na tę firmę od drenażu i kanalizy. uffffff to już wszystko serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 01.03.2005 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 hej nurni postaram sie na wszystko odpowiedziec: 1. powierzchni uzytkowej bedzie ok. 200-210 mkw. 2. zalozylam album i bede w miare szybko uzupelniac zdjecia az do stanu obecnego - skoncze na pewno w tym tygodniu 3. jesli chodzi o drenaz - mam blisko row melioracyjny, ale nie odprowadzam do niego - mam szesc studzienek drenarskich + 1 wieksza studnie chlonna z kregow fi 120 cm (o ile pamietam) - chce ta woda podlewac w przyszlosci ogrod 4. tak, sa dwa poziomy fundamentow - czesc gospodarcza domu jest nizej - wlasciwie na gorze tez mam 2 poziomy - mam jedna lazienke na polpietrze - wrzuce wiecej rzutow i zdjec niedlugo 5. pomaranczowa rura to wyjscie do GWC rurowego 6. namiar na pana od od drenazu i kanalizy na privie. pzdr Kasia - Marsjanka zaczatki mojego fotoalbumu http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=36033&kat=2&grupa=&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 13.01.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Marsjanko... i jak już po przeprowadzce? masz więcej zdjęć? napisz tu coś czasem... jestem Twoją bliską sąsiadką... mam działeczkę w Starych Babicach tuż przed znakiem Zielonki i z chęcią zobaczyłabym Twój domek na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts