queene 01.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 witam, po miesiącach (latach ? ) poszukiwań znalazłam najbardziej mi odpowiadający projekt - jak w temacieoryginał wygląda tak:[/img] a ja chcę tak: [/img] wszystkie okna od strony powiekszonego tarasu chce zmienic na balkonoweprosze o rady co jeszcze można by "ulepszyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renis08 17.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam, poszukuję ludzi którzy budują w/g projektu - Dom przy gościńcu Pilne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.09.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 my wybralismy ten projekt ale dopiero jest w trakcie adaptacji u architekta bo wprowadzamy sporo zmian cos w tym stylu:http://forum.muratordom.pl/gl-351-studio-atrium-ocena-mojej-adaptacji,t168255.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate02 28.11.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam! Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat tego projektu , ponieważ jestem na etapie wybory projektu i mam ochotę na dom przy gościńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts