piterazim 02.09.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 pooglądać - poczytać przemyślenia http://pokazywarka.pl/46a643-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Czego to juz ludzie nie wymysla, tyulko pogratulowac pomyslowosci i wizjonerstwa A tak na powaznie to jest faktycznie twoje mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 02.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Zgroza Czytałam o tym w krakowskiej Wyborczej, ale nie spodziewałam się, że jest aż tak źle. Jak chińskie slumsy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.09.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A tak na powaznie to jest faktycznie twoje mieszkanie? Na szczęście to nie moje mieszkanie - jakoś wole domki jednorodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 03.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Straszne to jest. Nieodparcie kojarzy mi się to (klatka schodowa) z więziennym korytarzem. A reszta faktycznie z jakimiś chińskimi biednymi dzielnicami - koszmar koszmarem pogania. Jestem w szoku, ze jeszcze tak się buduje..... czy ktoś w ogóle kupi mieskzanie w takim budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.09.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 tak naprawdę to są luksusowe apartamenty dla chińskich robotników, którzy nam autostrady wybudują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 07.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 jakie k...wa slumsy... to są tzw. apartamentowce wybudowane przez tzw. developerów /dawniej nazywali się oni spekulanci budolanani/.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 08.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A macie jeszcze jakies inne rzeczy wybudowane przez tego dewelopra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 08.09.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A macie jeszcze jakies inne rzeczy wybudowane przez tego dewelopra?? niestety nie - na tą stronę trafiłem przez przypadek z drugiej strony chciał bym widzieć stronę dewelopera zachwalającą to dzieło architektonicznej sztuki wygląda to chyba tak Chcesz zamieszkać w nowoczesnym apartamentowcu w orientalnym stylu* chcesz mieszkać jak gwiazda filmowa** zapisz się już teraz*** * jak chińczyk w ulu ** klimat prosto z planu "Prison break" *** i wpłać szybko zaliczkę bo szef potrzebuje na nowego mercedesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek.miter 08.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Proszę bardzo: http://www.krakoin.com.pl/3,Zakrzowek-,pokaz-inwestycje.html Na stronie wygląda zdecydowanie korzystniej niż w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 08.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 To sie nadaje do telewizji . Coś nieprawdopodobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 08.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 To sie nadaje do telewizji . Coś nieprawdopodobnego. telewizja juz byla. reportaz tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 O rany, nie wiedziałam że coś takiego można w ogóle postawić! To chyba tylko jacyś szalency są w stanie kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 14.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jak słusznie Martina napisała, jak ktoś już zdecydował się na zakup tego czegoś 9bo normalnym mieszkaniem nazwać tego nie można), to nie będzie swojej decyzji za głośno krytykował. Jest to dość logiczne- nikt z nas nie lubi się przyznawac do popełnionych błędów, lub tez będzie dązył do ich naprawienia, czyli sprzedania nieruchomości. Mysle, że najlepszy biznes zrobił developer- możliwie najmniejszym nakładem kosztów jest w stanie uzyskać całkiem spory zysk. bazując oczywiście na ludzkiej naiwności i chęci polepszenia sobie warunków zyciowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula1122 18.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 pięknie to wygląda... współczuję ludziom, którzy się skuszą na te mieszkania... Najbardziej podoba mi się antresola i jakże nowatorskie rozwiązania w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anja-bo 18.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja się tylko zastanawiam, dlaczego ten ktoś kupił tam mieszkanie? przecież (chyba) nikt go nie zmuszał. Chyba widział, co bierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 18.11.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 19.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 kto kupił tam mieszkanie przed wybudowaniem to ładnie się wkopał i weź tu kup mieszkanie w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 19.11.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts