Slawek P 16.04.2002 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 muj obecny strop nie podzwignie nowego sklepienia dla poddaszajestem zmuszony zrobic strop z drewna i podloge z desekczym impregnowac, jakie deski, w mojej okolicy nie moge dostac drewna sezonowanego tylko podsuszone w suszarni i konserwowane recznie, proprnowane przez architekta wymiary bali to 20x10x450 cm - moze macie panstwo jakies doswiadczenia z takim problemem budowlanympozdrawiam i dziekuje za pomoc [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Slawek P dnia 2002-04-16 07:45 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 Sławek P.Edytowałeś ten tekst coprawda tylko 1 raz, ale zapomniałeś napisać Mój (bo moje) przez "ó". O rozpoczęciu zdania z dużej litery też Sławku zapomniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek-1 16.04.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 Czytajac takie wypowiedzi sklaniam sie za odcieciem anonimom dostepu do skladania postow => zasmiecania watkow. Ale moze dla paru palantow nie warto ograniczac "wolnosci slowa".ZB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts