czajnik75 02.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam, mam pytanie. Szukam firmy, która zrobi mi dach. Ktoś polecił mi firemke Jutor (www.jutor.pl) Miał ktoś do czynienia z tym wykonawcą? Jakies dodatkowe informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 02.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A skąd dokładnie jesteś Kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czajnik75 02.09.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Z Warszawy. Firma tez z Warszawy, a jakie to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 02.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ano takie, że skoro nadal szukasz i piszesz, że ktoś Ci polecił firmę, to ktos inny może polecić jeszcze jedną. Porównasz, wybierzesz, będziesz miał taniej/lepiej/szybciej*. A sens ma to wtedy kiedy jest blisko... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 03.09.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja brałem dachkowalscy - to jakieś ziomy znajomego i nie powiem - zrobili szybko i chyba solidnie. czy tanio to nie wiem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Inwestor 04.03.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ja również wybrałem firmę Dach - Kowalscy z Michalina widać że firma posiada wieloletnie doświadczenie i swoją usługę wykonuje zgodnie ze sztuką dekarską.Solidna i fachowa wycena, dobra cena. polecam jak najbardziej tą firmę, umie doradzić, wyśle na budynki klientów dla których świadczyli usługę. Polecają dobrej jakości materiały, które zostały już sprawdzone przez ich wieloletnie doświadczenie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, którzy mają tę decyzję przed sobą jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciolek23 04.11.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 polecam Dach Kowalscy. U mnie zaczęli w Środę a skończyli pokrycie w Piątek następnym tygodniu. Solidnie, sprawnie i bez problemów. Na prawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.11.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Mogę się zająć tym dachem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts