rzadki 02.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 (edytowane) Witam! Mam problem z wilgocią w starym domu. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez rzadki kor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 03.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bez pozwolenia na budowę i mądrego kierownika robót nie zaczynaj takich prac. Jeśli cegły się rozsypują to pewnie jedynym wyjściem będzie murowanie od nowa całej ściany fundamentowej z bloczków betonowych wąskimi odcinkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zone_wlkp 03.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bez pozwolenia na budowę i mądrego kierownika robót nie zaczynaj takich prac. Jeśli cegły się rozsypują to pewnie jedynym wyjściem będzie murowanie od nowa całej ściany fundamentowej z bloczków betonowych wąskimi odcinkami.a jak nie zgłosi tych prac stanie się tragedia ?! Ja maluje ściany w swoim garażu może też mam zgłosić ? Nie popadajmy w paranoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 03.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a jak nie zgłosi tych prac stanie się tragedia ?! Ja maluje ściany w swoim garażu może też mam zgłosić ? Nie popadajmy w paranoje. Prawo budowlane w Polsce jest paranoiczne. Na malowanie nie potrzeba nic zgłaszać, na tynkowanie już tak. A konsekwencją "wykopów" bywa zawalenie domu, więc mądry kierownik budowy się po prostu przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts