ostrzynka 02.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Zastanawiam się nad zamontowaniem oprócz deszczownicy i słuchawki 3 dysz bocznych (Hansgrohe) - czy warto? Zależy mi na uzyskaniu efektu masażu i odprężenia. Czy osiąga się efekt biczy wodnych czy tylko jest to zwykły prysznic (tyle, że ze strumieniem ze ściany a nie z góry). Proszę o opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariorb 02.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Zastanawiam się nad zamontowaniem oprócz deszczownicy i słuchawki 3 dysz bocznych (Hansgrohe) - czy warto? Zależy mi na uzyskaniu efektu masażu i odprężenia. Czy osiąga się efekt biczy wodnych czy tylko jest to zwykły prysznic (tyle, że ze strumieniem ze ściany a nie z góry). Proszę o opinie użytkowników. tez chetnie poczytam bo u siebie takie cudenko tez chcialbym podlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 02.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Praktycznie wszystko tkwi w cisnieniu ! Kiedys mialem przyjemnosc kapieli w kabinie z tzw.hydromasazem ! To samo zaproponowalem rodzica niestety po zamontowaniu okazalo sie ze nie ma odpowiedniego cisnienia i praktycznie nie uzywaja tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostrzynka 02.09.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dodatkowe pytanie: dysze mogą być również w wersji z funkcją STOP. Czy to oznacza, ze mogę wyłączyć dwie dysze, a wtedy w trzeciej uzyskam bardzo sillny stumień (duże cisnienie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 07.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 U mnie jast zamontowany panel prysznicowy Pharo firmy Hansgrohe.Dysze boczne dzialaja b. dobrze przy normalnym cienieniu wody zalecanym do domow jednorodzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 25.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Chciałam odświeżyć wątek. Planujemy założyć panel prysznicowy z dyszami ("bicze wodne").Czy to znaczy, że w bloku owego ciśnienia nie uzyskam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts