mikolayi 17.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 i umiera wykształcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 i umiera wykształcony jassssne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Wywołał więc jestem. Moim zdaniem zapewne chodzi tu o 29.1 1. Kierujący pojazdem może używać sygnału dźwiękowego lub świetlnego, w razie gdy zachodzi konieczność ostrzeżenia o niebezpieczeństwie. i 29.2.1, 2. Zabrania się: 1. nadużywania sygnału dźwiękowego lub świetlnego a co za tym idzie w taryfikatorze : • Nadużywanie sygnałów dźwiękowych lub świetlnych - 100 zł + 1 punkt karny. No ale z drugiej strony, taki radar może stanowić niebezpieczeństwo, nie mówiąc już o policjantach "wylatującymi" z za krzaków z suszarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Wywołał więc jestem. Moim zdaniem zapewne chodzi tu o 29.1 1. Kierujący pojazdem może używać sygnału dźwiękowego lub świetlnego, w razie gdy zachodzi konieczność ostrzeżenia o niebezpieczeństwie. no i wszystko jasne .... bo przeca widząc wyskakującego zza krzaczorów znienacka Pana w niebieskościach można zejść na zawał czy to nie jest informowanie innych uczestników ruchu o niebezpieczeństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Wywołał więc jestem. Moim zdaniem zapewne chodzi tu o 29.1 1. Kierujący pojazdem może używać sygnału dźwiękowego lub świetlnego, w razie gdy zachodzi konieczność ostrzeżenia o niebezpieczeństwie. Jakby ktoś chciał mnie za to ukarać, to wyciągnąłbym aparat ze schowka i porobił zdjęcia "prawidłowo" ustawionemu radiowozowi. Mina Policjantów podczas robienia takich zdjęć - bezcenna ... I z reguły rozstajemy się ja bez mandatu a oni bez fotek .. Jeszcze mi się nie zdarzyło widzieć ustawionego prawidłowo radiowozu, chyba, że przy okazji jakichś akcji pokazowych. Z reguły jest to RD Krzakowy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 powiem tak: policja nie lubi cwaniaków .... ja bym tam z nimi nie zadzierała no ale ja jestem kobietą .... jak każda kobieta - jesli trza także dobrą aktorką - mnie jest łatwiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 powiem tak: policja nie lubi cwaniaków .... ja bym tam z nimi nie zadzierała Alem ja kiedyś w RD "pracował" więc wiem na co są uczuleni i wiem jakie uchybienia wytknąć i czy można za to zarobić PD czy nie. Obowiązki dotyczą obu stron barykady, nie tylko kierowców Pamiętaj, że jedyne czym ryzykujesz jako kierowca to mandat - w sumie niewiele a jak Policjant nie respektuje prawa, to jak może tego wymagać od obywatela. Pozdrawiam z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.09.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 już na targach ? swego czasu w tramwaju siedzi gość, pije piwo z puszki nie krępujac się. Podchodzi kanar, gość wyjmuje blachę kanar kłania się po pas i idzie dalej. właśnie w Poznaniu to "krół torowiska" był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dziś wracam do Radomia, wpadłem do Poznania zobaczyć co się tam dzieje ciekawego. No kiedyś blacha to otwierała wiele drzwi, ale już nie te czasy, nie ta mentalność ludzi no i kanary są na prowizji a nie na pełnym etacie. To doprowadziło do tego, że spisaliby samego Papieża jakby papa zapomniał biletu skasować .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 boszszszs... to kim Ty jesteś? a co to jest "blacha" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A blacha to nie jest ten, ta... taka odznaka...? No daggulka, filmów nie oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 vel szmata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ło matko .... toć on jakaś szycha jest z blachami ...a ja się tak spoufalam .... zamknie mnie przy najbliższej okazji i tyle bede miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ło matko .... toć on jakaś szycha jest z blachami ...a ja się tak spoufalam .... zamknie mnie przy najbliższej okazji i tyle bede miała Ale to już historia Żeby tam pracować to trzeba mieć zdecydowanie dużo samozaparcia i akceptacji dla oczywistych absurdów rządzących tą instytucją. No i płacili marnie Za to mandatów się nie dostawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 boszszsz... mnie już nie stresuj ... właśnie poszła do liceum starsza córa - klasa o profilu prawno-polcyjnym no ale kurcze ... ja mam w rodzinie policjantów - ale w śledczej - i mówią , że praca cięzka ale można se poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 08.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ....Ale mam też swojego idola... to miszcz, który rozeźlony jazdą za mną już po wyprzedzeniu mnie czy tez wciśnięciu się na chama ostro hamuje albo zwalnia co by mi na złość zrobić. ech... Znam takiego. Czasami mi opowiada, jak to ..."jechał taki w (tu pada dokładna nazwa modelu, z poj. silnika włącznie) fa fa ra fa..."..."ja mu po hamulach...". Jak tego słucham to mi go żal. Sam sobie coś udowadnia i się dowartościowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ....Ale mam też swojego idola... to miszcz, który rozeźlony jazdą za mną już po wyprzedzeniu mnie czy tez wciśnięciu się na chama ostro hamuje albo zwalnia co by mi na złość zrobić. ech... Znam takiego. Czasami mi opowiada, jak to ..."jechał taki w (tu pada dokładna nazwa modelu, z poj. silnika włącznie) fa fa ra fa..."..."ja mu po hamulach...". Jak tego słucham to mi go żal. Sam sobie coś udowadnia i się dowartościowuje. Pozbawiła cywilizacja facetów mozliwości udowodnienia że silniejszy znaczy lepszy i teraz się panie dziwią. Nawet zerżnąć nie mozna bo zaraz gwałt, nieletnia itp. A te cycki na wierzchu, makijaż i cała reszta to po co? Normalnie to taka w aucie poddana by została zabiegom zapładniającym, dostałaby w nagrodę kość do ogryzienia albo i nie i koniec. Jakieś pretensje, zjeżdżać z drogi bo hormony jadą i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 09.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale to nie temat o rżnięciu i zapładnianiu tylko o "innych" na drodze.Wielu kierowców odpalając silnik w aucie wyłącza mózg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale to nie temat o rżnięciu i zapładnianiu tylko o "innych" na drodze. Wielu kierowców odpalając silnik w aucie wyłącza mózg. Dokładnie... i potem na "70" ciagną "50" lewym pasem...a w jednej ręce komóra, w drugiej kanapka (sam to widziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A tę stronę znacie? Dobrze, że temat w tym dziale http://www.jakkutas.pl/index.php Może ktoś znajdzie swoje auto? Czego nikomu nie życzę oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts