uanka 28.06.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Panowie pracują a ja nie będę się przecież na nich bez przerwy gapiła, bo ich rozpraszam hehe Zdjątka porobię i wkleję później. Póki co powiem wam ile mnie ten słodki interes kosztował do tej pory: 5000 - papierzyska 1050 - drewno (obróbka,bo towar nasz własny) 1850 - drzwi sztuk 2 12000 - materiały 800 - klinkier+zaprawa 1000 - zadatek na blachę 500 - wykop piwnicy 8000 - zadatek dla budowniczych (jak mówi na nich moja córunia) Razem 30200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uanka 28.06.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 (edytowane) A oto i fotka: Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez uanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 28.06.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Trzymam kciuki i będę czynnie kibicować!!! Sama czekam na WZ do mojej rozbudowy. Masz może plany rozbudowy i możesz wrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtep 03.07.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 aha to juz rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uanka 15.07.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 (edytowane) Witam.mtep - hmmm,ale ja nie rozumiem...lasvegas - wkleję tylko plan parteru i poddasza części nowej ok. Stara na górze nie będzie zamieszkiwana. Cały domek też niedługo pokażę, jak nam nie zgnije wrrr... Poprzedniej nocy prawie nie spałam, przez deszcz i burzę, a dach mieliśmy tylko folią prowizorycznie przykryty. Dziś podobnie. Szlag mnie trafi, beznadziejna ta pogoda. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez uanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 15.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Fakt pogoda nas nie rozpieszcza, ale głowa do góry, bedzie dobrze:) W czasie naszej rozbudowy tez lało jak na złość, zanim założyliśmy nowy strop to w piwnicy, gdzie nigdy nie podchodziła woda stało 20 cm wody, ale jakoś to zeszło i fundamenty się nie rozsypały, oczywiście kiedy to mozliwe nadal otwieramy okienka w piwnicy i wietrzymy, w zimie zdjęliśmy izolacje z części rur i osłonę z bojlera na ciepła wodę aby rozchodziło sie ciepło po piwnicy i teraz jeszcze tylko w jednym kącie jest trochę wilgotno ale to "pikuś" w porównaniu z tym co było:), więc u was też wyschnie...A tak wogóle to czekam na zdjęcia efektów waszej rozbudowy... i mogłabyś wklejać większe zdjecia zamiast miniaturek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uanka 17.07.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) Siemanko niedzielnie.gopax - wklejam miniaturkę forum, nawet jak klikniesz na fotę nie powiększa się?Jeśli nie proszę o instruktaż oki? Ja stracham się o strop starej części domu, ojojoj co by się działo, bo tam trociny i inne takie śmieci. Ale tfu tfu, jeszcze tylko parę dni nerwówy, może się uda. Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez uanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uanka 20.08.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Witajcie.Gopax dzięki za instrukcję.Tak wygląda moja duma obecnie: Póki co odpoczywamy (ja najbardziej od rusztowań brrr). No powiedzmy, bo mąż powoli rozprowadza prąd. Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez uanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 01.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Uanka troche mnie nie było , dziekuję, ze wkleilaś plan, ale ja otwieram i nic nie widzę, wkleisz raz jeszcze pleeeeease Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 12.12.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 cześć,mnie też długo nie było i też nie widzę zdjeć uanki:( BTW - u mnie dopiero fundamenty postawione, a ściany może w przyszłym roku, albo jeszcze dalej...w tzw. międzyczasie koncepcja zmieniła się na garaż i z powrotem na dostawkę mieszkalną, może wkleję zdjęcia,jak to wygląda teraz z fundamantami. słuchajcie, fundamenty mają 3 ściany, czy to zgodne ze sztuką? 4-ą jest ściana nośna (oparta na fundamencie) istniejącego domu. poniesione koszty do tej pory to ok. 6000 (materiał + robocizna). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts