agip 03.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam, zbliża się jesień, zaraz zacznie padać, padać i padać i mam problem jak urządzić miejsce na kurtki. Na korytarzu mam taki kącik, który idealnie się na to nadaje, ale żeby zabezpieczyć ścianę chciałabym to miejsce czymś efektownym wyłożyć, ale nie wiem czym i tu proszę Was o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 03.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Czym tylko Ci się zamarzy drewno, kamień, tapeta, farba zmywalna, pleksi, szkło, blacha itp. itd zależy w jakim stylu masz zrobiony dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 03.09.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 fototapeta i pleksi lub szklo może ciekawie wygladać pochwalcie się jak rozwiązaliście to u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 e, ja bym zabudowała. zawsze to lepiej niż widok wiszących kurtek i walających się butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dokladnie tak, zgadzam sie z monah dlatego mamy garderobe pod schodami, jako oddzielne pomieszczenie. Wszystcy,ktorzy do nas przychodza sa zaskoczeni taki rozwiazaniem i wszystkim bardz sie podoba. Zreszta najwazniejsze zeby nam sie to podobalo. A tak wlasnie jest i jestemys bardo zadowoleni z takiego rozwiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 03.09.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 monah, szafa na buty i kurtki jest, bo też tego nie lubię, ale chciałabym mieć kilka wieszaków na zewnątrz na kurtki gości, mokre buty i kurtki takie, w których aktualnie chodzimy. W starym mieszkaniu tego nie miałam i kurtki suszyły się wszędzie gdzie tylko mogły, a z wierzchnimi okryciami gości był mega problem, bo średnio odpowiadało mi chowanie ich do mojej i tak przepełnionej szafy.Dlatego w nowym mieszkaniu chciałam mieć takie podręczne miejsce, ale żeby to na coś wyglądało, no chyba że przekonacie mnie, że jednak nie warto "szpecić" korytarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 03.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 uważam taki "wieszak" za bardzo dobry pomysł, kiedy schodzą się goście, albo dzieci przychodzą z szaleństw zimowych nie powiesi się kurtki od razu do szafy. Ładnie zagospodarowany "kącik" na płaszcze może dodać uroku.agip - napisz, czy to jest wnęka, czy tylko kawałek ściany, czy "narożnik", napisz też jai masz styl w domu, łatwiej będzie coś "wykombinować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.09.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 My bęziemy mieć taki kacik w waitrołapie. Częsciowo będzie tam szafa plus haczyki zamontowane na szkle lacobel. Z tego samego szkła będą drzwi szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.09.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 duży plakat albo fototapeta za szkłem do fajny pomysł... tyle, że kurtki będą ją chyba zasłaniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 My bęziemy mieć taki kacik w waitrołapie. Częsciowo będzie tam szafa plus haczyki zamontowane na szkle lacobel. Z tego samego szkła będą drzwi szafy. U nas szklo z haczykami ma mieć wypiskowane napisy. Założenie jest takie, że haczyki nie będą stale obwieszone Zobaczymy jak będzie w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 03.09.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 chyba ogólnie jestem bez stylu jestem w trakcie wykańczania mieszkania w szeregowcu. Bardzo lubię minimalizm we wnętrzu i kanciatości, biel, szarość, a jako dodatek jakiś odważny kolor - w łazience mam fiolet, w sypialni turkusowo-morski, w salonie myślę nad biskupim, ale ostatnio dopadł mnie styl galmour i nie chce puścić - tapety, płytki, żyrandole wszystko "bogate" korytarz szerokim wejściem łączy się z salonem, w którym jest aneks kuchenny, dlatego moim zdaniem powienien współgrać z salonem i kuchnią - kuchnia ma być biała na wysoki połysk, bez uchwytów tak żeby była mało widoczna, narożnik zapewne kanciaty z białej skórki lub eko, ściany w salonie w kolorze białym, biskupim, szarym lub czarnym - na pewno z umiarem i cos odpadnie a kącik na kurtki wygląda tak http://img42.imageshack.us/img42/7209/korytarzz.jpg po drugiej stronie jest długa chyba na 6 m. ściana bez drzwi, która chyba będzie szara z dłuugim prostokątnym obrazem pąka białej róży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 jestem w trakcie wykańczania mieszkania w szeregowcu. Linea, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 03.09.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 jestem w trakcie wykańczania mieszkania w szeregowcu. Linea, hę? o Ty babo no blisko biały Nickel po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 jestem w trakcie wykańczania mieszkania w szeregowcu. Linea, hę? o Ty babo no blisko biały Nickel po drugiej stronie tyż miło uważaj, bo Ci nalot pewnego dnia zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 03.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja bym tę ścianę pomalowała farbą zmywalną:tu, gdzie czerwone kreski - bardzo jasny szarytu, gdzie zielone - dość ciemny szarykolory z tej samej tonacji, co ściana na przeciwkojeśli ten pąk będzie faktycznie duży, to on w korytarzu powinien grać pierwsze skrzypce, a ten uskok na kurtki nie powinien być zbyt bogaty ewentualnie zamiast malować ten fragment na ciemno, mozna położyc tapetę z delikatnym wzorem, np. http://www.udekorujdom.pl/sklep/kategorie/tapety-niemieckie-marburg/platinum/50211.html http://www.udekorujdom.pl/sklep/kategorie/tapety-niemieckie-marburg/luigi-colani/76908.html http://www.udekorujdom.pl/sklep/kategorie/tapety-niemieckie-marburg/luigi-colani/76905.html Wynalazłam na szybkiego, wiem, że ceny kosmiczne, ale można poszukać tańszych odpowiedników http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0909/korytarzz6ec7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 03.09.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 witam jeżeli mogę się dołączyc do wątku ,potrzebuje porady w podobnym temacie otórz chciałabym w przedpokoju lub wiatrołapie przykleic na jednej ze ścian tapete doładnie taką http://www.allegro.pl/item721474230_tapeta_graficzny_wzor_z_nowej_kolekcji_contzen.html#gallery posiadam w tym wzorze identycznym plafon na suficie i kinkiet w przedpokoju i moje pytanie jest takie czy nie przedobrze przyklejając tapete z takim samym wzorem chociaż powiem szczerze ,że taki pomysł mi się spodobał ,ściany na przedpokoju będą zielone groszkowe ,a w wiatrołapie szare (jasne)natomiast na podłoce mam ciemne szare płytki p.s u mnie jest również problem gdzie umieścic np wieszaki na kurtki z których się na bierząco korzysta i chyba wypadnie na wiatrołap nie jest on duży ale kurtki duzo miejsca nie zajmą natomiast na przedpokoju będzie szafa na rzeczy z których się mniej korzysta , rzadziej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 03.09.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 jestem w trakcie wykańczania mieszkania w szeregowcu. Linea, hę? o Ty babo no blisko biały Nickel po drugiej stronie tyż miło uważaj, bo Ci nalot pewnego dnia zrobię szczerze i serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 03.09.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 nie przedobrzysz, tylko tapety zrob 2 pasy a pomiędzy nimi daj pas malowany na kolor i na nim powieś kinkiet, powinno wyglądać ciekawie, szer. pasów max. 30-35cm, bo zakładam, że wiatrołap nie jest ogromnym pomieszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 03.09.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Iza, jeśli pomieszczenie jest małe i istnieje obawa, że wzór na tapecie jest zbyt wyraźny można taką tapetę dać np. w 2 wąskich pasach (węższych niż pas tapety) w odstępie od siebie, ale tylko na jednej ścianie jako taki inny dodatek niż np. obraz czy lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 03.09.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts