morfeusz1 03.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Nie wiem, czy to powinno być we wnętrzach, ale proszę o iformację, gdzie mozna kupić taki zwykly dzwonek do drzwi wejściowych we Wrocławiu. Byłam w Castoramie, Obi, Leroy-Merlin - niby duzy wybór, ale bardzo podobne dźwięki. Moze ktoś z Was wie, czy jest we Wroclawiu jakiś sklep zajmującymi się takim asortymentem. Jak an razie szukam w necie, dzwonię, ale wszędzie mają po dwa dzwonki i to z jakimiś melodyjkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.09.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Mamy kuliony tymczasowy dzwonek bezprzewodowy z o ile dobrze pamietam 24 melodyjkami. Zakupu dokonalismy na Allegro za ca.40kilka PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 03.09.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Mamy kuliony tymczasowy dzwonek bezprzewodowy z o ile dobrze pamietam 24 melodyjkami. Zakupu dokonalismy na Allegro za ca.40kilka PLN. dzięki za odpowiedź - mi zalezy na takim normalnym, tradycyjnym dzwonku. Chyba będę musiała wybrac jakiś w Castroamie, Leroy-Merlin, bo nigdzie we Wroclawiu większego wyboru nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ale wydaje mi sie, ze one tez maja po kilka, kilkanascie melodyjek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 03.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 "Normalny, tradycyjny" tzn taki ding-dong? Bo taki ding-dong to jest w większości dzwonków nawet w tych z melodyjkami (ustawiasz sobie taki jak Ci pasuje) Ja też kupowałam na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts