RB 04.02.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Wyciągam temat do góry Zakupiłem drzwi garażowe Krispolu "złoty dąb". Czy oprócz Gerdy ktoś jeszcze produkuje takie drzwi? Czy są rolety zewnętrzne w "złotym dębie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.02.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Mam okna, drzwi i bramę garażową w "złotym dębie". Niestety, przekonałem się, że odmian "złotego dębu" jest kilka. To znaczy: Okna (Aluplast), drzwi Gerda GSX i parapety wewnętrzne mam w tym samym "złotym dębie". Brama segmentowa Krispol to już inny "złoty dąb" a jeszcze inny "złoty dąb" reprezentują drzwi firmy PTZ (2 szt.). Czyli mam misz-masz, ale nie powiem, żeby to wszystko tak bardzo się gryzło ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Dla eksperymentatorów: do "złotego dębu" REHAU chyba najlepiej pasuje kolor z palery RAL: 8003 - jakby się już inaczej dobrać nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 05.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam Mam okna w kolorze złotego dębu, kolor dwustronny, bez szprosówDrzwi wejściowe i brama garażowa również w tym kolorze. Wszystko zakupione w jednej firmie. DAKODach pokryty blachodachówką rautaruukki kolor Mat RR750 http://www.rautaruukki.com.pl/original/i/terakota.gifKominy (są) i cokół (będzie) klinkier - CRH-klinkier ochra ton http://www.crh-klinkier.pl/gfx/oferta/wiosna/ochra_ton_1.jpgKolor elewacji jeszcze nie jest zdecydowany, ale pewnie będzie kremowo-żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts