Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kocie odchody

elcorro

Recommended Posts

W mieszkaniu była wykładzina w czterech pokojach i na tą wykładzinę załatwiały się koty.Wykładzinę usunąłem i na posadce jest wiele plam po kocich sikach problem mam że strasznie śmierdzi w całym mieszkaniu.

W jednym pokoju będą kafelki a w innych pokojach kork. Zanim zacznę cokolwiek robić muszę usunąć ten smród ale nie wiem jak.

myślałem zawsze, że się nie da usunąć kociego smrodu. Ostatnio przez zapomnienie zostawiłem otwarty samochód i wlazł mi kot. możecie sobie wyobrazić moje przerażenie, jak wyniuchałem jego wizytę! Po domowym wyszorowaniu tapicerki nadal śmierdziało. Poszedłem po radę do myjni i tam spryskali mi auto czymś prawie bezwonnym, co było dezodorantem. zadziałało

Wszystko da się usunąć.

Czasami ludzie adaptują na mieszkania stare stajnie w których były przez wiele lat trzymane krowy, konie.

Są specjalne preparaty które dezynfekują i neutralizują zapach, myśle że należy spytać się w hutrowni budowlanej - -profesjonalnej, może coś doradzą. A jak nie to przyjaciel google odpowie.

Dostałem próbkę środka używanego w motoryzacji do neutralizacji zapachów pochodzenia naturalnego

Preparat ten rozkłada nieprzyjemne zapachy po odchodach zwierzęcych na tapicerce samochodowej, na pewno poradzi sobie na podłodze

Na pewno w myjniach samochodowych mają ten środek w atomizerze

Poszukaj na stronie aldis.pl środka o nazwie Exit

Exit

Profesjonalne rozwiązanie problemu nieprzyjemnych zapachów. Zapewnia silne biologiczne działanie umożliwiające całkowitą likwidację różnych nieprzyjemnych zapachów w tym: zapachu wymiotów, kociego moczu, stechlizny, rozlanego mleka, tytoniu, itp.

• 2 weeks później...

Na koci mocz działa rewelacyjnie vitopar . Działa na zasadzie preparatów do szamba, rozkłada mocznik.

Polecam bo sama używałam :D

http://www.vitopar.pl/produkty.html

Tu masz kilka rodzajów tego środka , do samochodu , do mieszkania itp.

Powodzenia

Spryskujesz porządnie i zostaw na minimum 24 godziny , zeby rozłozyło mocznik.

Nie myj wczesniej srodkami chemicznymi tych posadzek , najpierw vitopar.

P.S Ja stosowałam vitopar fresh u mnie ładnie zadziałało, ale w Twoim drastycznym przypadku zastanowilabym sie nad vitoparem RW, on jest własnie przeznaczony dla weterynarzy, rolnictwa, howu klatkowego itp.