elcorro 03.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 W mieszkaniu była wykładzina w czterech pokojach i na tą wykładzinę załatwiały się koty.Wykładzinę usunąłem i na posadce jest wiele plam po kocich sikach problem mam że strasznie śmierdzi w całym mieszkaniu.W jednym pokoju będą kafelki a w innych pokojach kork. Zanim zacznę cokolwiek robić muszę usunąć ten smród ale nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sąsiad 04.09.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 myślałem zawsze, że się nie da usunąć kociego smrodu. Ostatnio przez zapomnienie zostawiłem otwarty samochód i wlazł mi kot. możecie sobie wyobrazić moje przerażenie, jak wyniuchałem jego wizytę! Po domowym wyszorowaniu tapicerki nadal śmierdziało. Poszedłem po radę do myjni i tam spryskali mi auto czymś prawie bezwonnym, co było dezodorantem. zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 04.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Wszystko da się usunąć.Czasami ludzie adaptują na mieszkania stare stajnie w których były przez wiele lat trzymane krowy, konie.Są specjalne preparaty które dezynfekują i neutralizują zapach, myśle że należy spytać się w hutrowni budowlanej - -profesjonalnej, może coś doradzą. A jak nie to przyjaciel google odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darro73 04.09.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dostałem próbkę środka używanego w motoryzacji do neutralizacji zapachów pochodzenia naturalnego Preparat ten rozkłada nieprzyjemne zapachy po odchodach zwierzęcych na tapicerce samochodowej, na pewno poradzi sobie na podłodze Na pewno w myjniach samochodowych mają ten środek w atomizerzePoszukaj na stronie aldis.pl środka o nazwie Exit Exit Profesjonalne rozwiązanie problemu nieprzyjemnych zapachów. Zapewnia silne biologiczne działanie umożliwiające całkowitą likwidację różnych nieprzyjemnych zapachów w tym: zapachu wymiotów, kociego moczu, stechlizny, rozlanego mleka, tytoniu, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 życie mi ratujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 14.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Na koci mocz działa rewelacyjnie vitopar . Działa na zasadzie preparatów do szamba, rozkłada mocznik. Polecam bo sama używałam http://www.vitopar.pl/produkty.html Tu masz kilka rodzajów tego środka , do samochodu , do mieszkania itp. Powodzenia Spryskujesz porządnie i zostaw na minimum 24 godziny , zeby rozłozyło mocznik. Nie myj wczesniej srodkami chemicznymi tych posadzek , najpierw vitopar. P.S Ja stosowałam vitopar fresh u mnie ładnie zadziałało, ale w Twoim drastycznym przypadku zastanowilabym sie nad vitoparem RW, on jest własnie przeznaczony dla weterynarzy, rolnictwa, howu klatkowego itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 21.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a ja polecam nowość Urine Offhttp://urineoff.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts