kajkus wrc 03.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Mam pytanie do forumowiczów którzy już wybudowali dom i go wykończyli. Czy wzmacnialiście jętki ? Człowiek który robi u nas dach twierdzi, że są one zbyt elastyczne i trzeba je usztywnić. Podobno podczas paracy dachu mogą popękać płyty GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jak kiedyś napisał FlashBack - "więźba każdego dnia jest w innym miejscu"...Nie wzmacniałem jętek, nawet mi to do głowy nie przyszło. Wykonane zgodnie z projektem, grube i solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.09.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mam pytanie do forumowiczów którzy już wybudowali dom i go wykończyli. Czy wzmacnialiście jętki ? Człowiek który robi u nas dach twierdzi, że są one zbyt elastyczne i trzeba je usztywnić. Podobno podczas paracy dachu mogą popękać płyty GK. Projektant powinien to przewidzieć. Można na środku połączyć je ze sobą z klockiem dystansowy pomiędzy nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajkus wrc 04.09.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Klocki dystansowe ? co ile cm się je daje ? Mam też pytanie o to czy nabicie podłogi wzmocni ją solidnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Klocki dystansowe ? co ile cm się je daje ? Mam też pytanie o to czy nabicie podłogi wzmocni ją solidnie? Klocki gróbości krokwi , na środku długości jętki. Oczywiście przybicie podłogi usztywni jętji w płaszczyźnie poziomej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts