tutli_putli 03.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam! Jak w temacie - szukamy sprawdzonej ekipy do postawienia naszego domu (materiał - silikat) Zdaję sobie sprawę, że w tym roku to pewnie szans już nie ma - ale zależałoby nam aby najpóźniej rozpocząć budowę wiosną 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 03.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wypadałoby podać jeszcze lokalizację. Nie sądzę aby ekipa np. z Zakopanego podjęła się budowy w Szczecinie. Chyba że tacy są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Pod nickiem wyświetla mi się woj. łódzkie, więc to już trochę chyba zawęża lokalizację? Dokładny adres podam zainteresowanym na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 jak dlamnie ludzkie wystarcza za informacje gdzie jest lokalizacja z tego co wiem moj muraz jedzi na budowy oddalone o 300 km i robia i nie nazekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.09.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Koleżance stawiali dom z bala cieśle z okolic Zakopanego (obecnie robią już drugi taki dom w mojej miejscowości) i odległość też nie była problemem. Niestety ci są specjalistami od domów z bali i drewna, murarki nie wykonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 blizej ludzkiego jest koninskie a tam tez jest firma co robi domy z bali niepotrzeba gorali zapraszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Może tu pomogą: http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303.htm?highlight=grupa%20łódzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.09.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 blizej ludzkiego jest koninskie a tam tez jest firma co robi domy z bali niepotrzeba gorali zapraszac Ale mnie są murarze potrzebni nie ekipa od bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.09.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Może tu pomogą: http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303.htm?highlight=grupa%20łódzka Dzięki cieszynianko - jakoś do tej pory nie miałam odwagi tam zaglądać Tym razem jednak chyba przełamę lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Może tu pomogą: http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303.htm?highlight=grupa%20łódzka Dzięki cieszynianko - jakoś do tej pory nie miałam odwagi tam zaglądać Tym razem jednak chyba przełamę lody Chyba nie masz wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no przeciez pisalem ze moj moraz jezdzi na budowy oddalone o 300 kilometrow a do ciebie mam 100 jesli ty z samej lodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.09.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dziękuję za odpowiedź ale niestety nie są to okolice Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.09.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Poniżej masz bazę wykonawców, http://www.grupapsb.com.pl/wykonawcy/ pozdrawiam Dzięki za linka przejżałam co tam jest, ale mnie bardziej chodziło o ekipy(niekoniecznie firmy) polecane i sprawdzone tak abym mogła np. zobaczyć konkretnie co wybudowali i usłyszeć opinie od inwestorów. Takich firm jak na stronie psb to w Panoramie firm mam na pęczki, a mnie raczej nie chodzi o to by brać w ciemno kogo popadnie mimo wszystko dziękuje za dobre chęci i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts