Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy propan - bytan zim? zamarza?

mada

Recommended Posts

Ja po prostu nie zgadzam sie z wypowiedzia jakiegos Goscia "jak nie wiesz, to sie nie odzywaj". To jest dobry sposob na trwanie w ignorancji.

No tak, zdaje się, że do mnie pijesz, ale gdybyś przeczytał dokładnie ton wypowiedzi na którą tak dosadnie zareagowałem, to byc może przyznałbyś mi rację. Otóż chodzi o to, że na tym forum ludzie zasięgają opinii i porad w rzeczach na których się nie znają, a chcą poznać. I jeżeli widzę, że ktoś doktrynalnie wyraża opinię co do której jest tyle wątpliwości, a wręcz odrotnych opinii, to wiem, że jeśli ktoś kto nie zna tematu posłucha tokującego włowika, pomyśli "Gościu taki pewny to musi tak być jak mówi" i... może się na tym nieźle przejechać. I co wtedy powie wlowik jak okaże się po czasie że jednak mylnie interpretował mądrości książkowe - "Sorry, pomyliło mi się"?

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czesc

tu leon z katowic

tak sobie czytam co piszecie i jak sie klocicie

a pytanie jest jedno na ktore sam sobie musi odpowiedziec ten kto ma powyzszy problem: "jak dziala jego instalacja?"

jesli odpowie sobie na to pytanie, a nie jest to chyba niemozliwe-( sa serwisy, instrukcje obslugi , czy wreszcie wzrokowe ogledziny sprzetu..)

to pozniej moze skorzystac z tego co tu juz zostalo powiedziane o preznosciach pary , temperaturze wrzenia itd...

a musze powiedziec ze padly tu bardzo rozsadne argumenty i fakty, i nawet sie z soba nie kloca.

wiec jest gut