madzioras 04.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam, Bardzo podobają mi się okiennice i zastanawiam się czy się na nie nie zdecydować ale raczej póki co mam blade pojęcie w tej kwestii. W związku z tym zakładam ten temat. Czy ktoś z Was montował okiennice w swoim domu? Jakie są przybliżone koszty, jaki sposób wykonania, namiary na firmy. Jednym słowem wszystko co związane z tym tematem. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam, Bardzo podobają mi się okiennice i zastanawiam się czy się na nie nie zdecydować ale raczej póki co mam blade pojęcie w tej kwestii. W związku z tym zakładam ten temat. Czy ktoś z Was montował okiennice w swoim domu? Jakie są przybliżone koszty, jaki sposób wykonania, namiary na firmy. Jednym słowem wszystko co związane z tym tematem. Dzięki i pozdrawiam Całkiem niedawno był temat; okiennice-drewniane-kto-ma niedoceniane-drewniane-okiennice o-k-i-e-n-n-i-c-e okiennice-nowoczesne-gdzie-kupic okiennice okiennice-otwierane-od-wewnatrz-bez-otwierania-okien-ktos-ma rolety-okiennice-czy-gole-okna okiennice-wady-i-zalety okiennice-gdzie-dostane okiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 04.09.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts