dulek1 04.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Może ktoś polecić jakąś dobrą sprawdzono oczyszczalnie przydomową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eneash 04.09.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ja kupiełem na allegro zresztą ważniejszy jest dobry montaż oczyszczalnia a nie jej producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 04.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Może ktoś polecić jakąś dobrą sprawdzono oczyszczalnie przydomową? A która z tych opisanych na forum najbardziej przypadła Ci do gustu i dlaczego? Która nie i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulek1 04.09.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A daj jakiegoś linka gzie opisują oczyszczalnie ,bo jestem tu nowy i nie bardzo się łapie na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 04.09.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A daj jakiegoś linka gzie opisują oczyszczalnie ,bo jestem tu nowy i nie bardzo się łapie na tym forum. Proszę bardzo: http://forum.muratordom.pl/search.php Słowa kluczowe: POŚ, oczyszczalnia, drenażowa, biologiczna, bezdrenażowa. I nie traktuj tego jak złośliwość P.S. Moja córka przy takich tekstach mówi: "to może jeszcze frytki i colę podać?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulek1 04.09.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 mimo wszystko dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 04.09.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 mimo wszystko dzięki Proszę bardzo. A jak już to zacznij od tego: http://www.muratordom.pl/instalacje/oczyszczalnie-sciekow,5763.htm (podział, jaka, kiedy, gdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwikm 10.02.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 WITAM A DELFIN PRO 6powiedzcie co o niej sądzicie? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awir 15.02.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dołączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwikm 15.02.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Chyba jednak zostanę przy BIO-DUO 6 M SOTRALENZR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupnicki.p 16.02.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Jeżeli mogę polecić Tobie to kup aquamaxa a zobaczysz, że Cię ta oczyszczalnia nie zawiedzie. Ja kupiłem u mnie to już trochę chodzi i działa super. Kupiłem to w firmie AquaEco ze Swarzędza koło Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martyna38 03.04.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 też zamówiłam Aquamaxa, może nieco droższy niż pozostałe modele innych form, ale przynajmniej nic nie śmierdzi i nie wydałam do tej pory (ponad 2 lata) ani złotówki za naprawę. panowie z Aquaeco zamontowali całość w 2 dni, do tego kontrolują oczyszczalnię 2 razy do roku i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkel 03.04.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) kontrolują i kasują $$$ napisz nam ile... a prawda jest taka że jak masz dobrą oczyszczalnię i dobrze wykonano montaż, to serwis nie jest potrzebny bo wszystko robisz we własnym zakresie Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez qkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buniaa 16.04.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 qkel, zgadza się Chodzi o to żeby już nie musieli przyjeżdżać.... My mamy najprostszą z drenażem. Żadnych problemów. Mąż kupuje preparat Bio7 i sam wsypuje raz na jakiś czas do kibelka ten proszek i jest ok. Mamy juz ją dobrych kilka lat i naprawdę ani nie śmierdzi, ani nic się z nią nie dzieje. Z tego co sobie przypominam dwa razy trzeba bylo z niej wybrać jakies pozostałości, ale to się chyba robi raz na dwa, trzy lata. Mieszkamy na Białołęce. Ta firma co nam robiła tez jest z Białołęki: WID-BUD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 19.04.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 qkel, zgadza się Chodzi o to żeby już nie musieli przyjeżdżać.... My mamy najprostszą z drenażem. Żadnych problemów. Mąż kupuje preparat Bio7 i sam wsypuje raz na jakiś czas do kibelka ten proszek i jest ok. Mamy juz ją dobrych kilka lat i naprawdę ani nie śmierdzi, ani nic się z nią nie dzieje. Z tego co sobie przypominam dwa razy trzeba bylo z niej wybrać jakies pozostałości, ale to się chyba robi raz na dwa, trzy lata. Mieszkamy na Białołęce. Ta firma co nam robiła tez jest z Białołęki: WID-BUD. prosta z drenażem nie na każdy grunt się nadaje, u ciebie działa dobrze u drugiego nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts