Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

oczyszczalnia

dulek1

Recommended Posts

A daj jakiegoś linka gzie opisują oczyszczalnie ,bo jestem tu nowy i nie bardzo się łapie na tym forum.

:evil: :evil: :evil:

Proszę bardzo: http://forum.muratordom.pl/search.php

Słowa kluczowe: POŚ, oczyszczalnia, drenażowa, biologiczna, bezdrenażowa.

I nie traktuj tego jak złośliwość

P.S. Moja córka przy takich tekstach mówi: "to może jeszcze frytki i colę podać?"

• 1 year później...
  • 2 years później...
też zamówiłam Aquamaxa, może nieco droższy niż pozostałe modele innych form, ale przynajmniej nic nie śmierdzi i nie wydałam do tej pory (ponad 2 lata) ani złotówki za naprawę. panowie z Aquaeco zamontowali całość w 2 dni, do tego kontrolują oczyszczalnię 2 razy do roku i jest ok

kontrolują i kasują $$$ napisz nam ile...

a prawda jest taka że jak masz dobrą oczyszczalnię i dobrze wykonano montaż, to serwis nie jest potrzebny bo wszystko robisz we własnym zakresie :p

Edytowane przez qkel

• 2 weeks później...

qkel, zgadza się :)

Chodzi o to żeby już nie musieli przyjeżdżać....

My mamy najprostszą z drenażem. Żadnych problemów. Mąż kupuje preparat Bio7 i sam wsypuje raz na jakiś czas do kibelka ten proszek i jest ok. Mamy juz ją dobrych kilka lat i naprawdę ani nie śmierdzi, ani nic się z nią nie dzieje. Z tego co sobie przypominam dwa razy trzeba bylo z niej wybrać jakies pozostałości, ale to się chyba robi raz na dwa, trzy lata. Mieszkamy na Białołęce. Ta firma co nam robiła tez jest z Białołęki: WID-BUD.

qkel, zgadza się :)

Chodzi o to żeby już nie musieli przyjeżdżać....

My mamy najprostszą z drenażem. Żadnych problemów. Mąż kupuje preparat Bio7 i sam wsypuje raz na jakiś czas do kibelka ten proszek i jest ok. Mamy juz ją dobrych kilka lat i naprawdę ani nie śmierdzi, ani nic się z nią nie dzieje. Z tego co sobie przypominam dwa razy trzeba bylo z niej wybrać jakies pozostałości, ale to się chyba robi raz na dwa, trzy lata. Mieszkamy na Białołęce. Ta firma co nam robiła tez jest z Białołęki: WID-BUD.

prosta z drenażem nie na każdy grunt się nadaje, u ciebie działa dobrze u drugiego nie zadziała.