askaaa 04.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Zamieściłam już moje pytanie w dziale ogłoszen drobnych ale zero odzewu, więc może tutaj ktoś mnie oświeci..Otóż potrzebuję łupka około 20 ton w przyzwoitej cenie. Jego nazwa to chyba łupek szaro-brązowy, ale nie jestem pewna. !! Mam kawałek przypadkiem i wymyśliłam sobie z niego ogrodzenie. Proszę o namiary... wygląda tak: http://images50.fotosik.pl/193/59076ff61c31da00m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 07.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zobacz łupek na stronie fromag .pl lub przyjedz osobiscie na dolnyslask do gromadki i zobacz w firmie ,nowy swierzo łupany jest troche jasniejszy,od tego twojego ,ale z czasem bedzie ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 08.09.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzięki, ale zadnego łupka tam nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 08.09.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 na stronie www jest nr tel ,popros ze chcesz próbke łupka ,na alegro tez sprzedaja nic sprzedawcy fromag, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts