betilaguna 08.09.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 monah miło mi ,ze odwiedziłas nas ponieważ jestem na forum krótki czas jeszcze dokładnie nie rozejrzałam sie po całym forum ale wyobraz sobie dzisiaj zaczełam czytac twój topik jestem przy sofie filcowej ale się usmiałam przy porannej kawie ,jestes po prostu niemożliwa :)już nie chce sobie myśleć co to się bedzie działo u nas jak bedziemy na tym etapie )) Perłóweczka witaj Cieszę się ,że nas odwiedziłaś co do moich psiaków to sa 3 jak mowi moj mąż nasze KLONY co do projektu no to nasza wspólna decyzja czyli moja i mojego męża (oczywiście duża zasługa naszego zaprzyjaźnionego architekta )przynajmniej na tym etapie co jesteśmy podoba nam się to samo zobaczymy co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 08.09.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jak ich (3) rozpoznajecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 monah miło mi ,ze odwiedziłas nas ponieważ jestem na forum krótki czas jeszcze dokładnie nie rozejrzałam sie po całym forum ale wyobraz sobie dzisiaj zaczełam czytac twój topik jestem przy sofie filcowej ale się usmiałam przy porannej kawie ,jestes po prostu niemożliwa :)już nie chce sobie myśleć co to się bedzie działo u nas jak bedziemy na tym etapie )) hehhe, no to miło mi również, że Ci poranną kawę osłodziłam jeszcze sporo stron przed Tobą, zapraszam - u mnie zwykle wesoło a projekt masz cudowny. zakochałam się w tych tarasach i w wizji wieczornych imprez tarasowych (Waszych lub córek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.09.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jak ich (3) rozpoznajecie ? To jest dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 08.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dominia no musze Ciebie lekko rozczarowac ,gdyz głównie ze wzgledów wielkości działki zdecydowalismy się na projekt indywidualny .W sumie nasza działka nie należy do najmniejszych bo ma ok 930 m ,ale wlasnie to ale .... tylko 16,5 m szerokości Domek będzie tak ładny, że i na wąskiej działce się wybroni...a w tej sytuacji to tarasy napewno się przydadzą - bo jak sąsiad niedaleko, to będziesz miała trochę intymności. Psiaki cudne - znam jednego takiego ze spacerków z moją suczką (owczarek niemiecki) i jest strasznie sympatyczny - mimo groźnego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 09.09.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 co do moich psiaków są to dwie kochane suczki no i najmłodsze szczęście 13 miesięczny chłopak nie mam problemów z rozpoznaniem ale przyznac muszę , że wiele osób zadaje mi to pytanie który jest który ogólnie bardzo symatyczne psy ,chociaż ktoś jak nie zna rasy moze mieć odmienne zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ogólnie bardzo symatyczne psy ,chociaż ktoś jak nie zna rasy moze mieć odmienne zdanie . dokładnie ja wczesniej nie miałam zwierzaków i nie interesowało mnie to... a teraz Maxio to nasz ulubieniec . dodam jeszcze ze kupiłam dla dzieci chomika Rarytasa i na początku musiałam mu czysic klatkę bo dziewczyny się bały wczesniej jak ktos by mi powiedział ze będę miała zwierzaki i jeszcze będę czysciła im klatki i zagrodzenia to chyba bym go wysmiała ...a teraz... jak to człowiek się zmienia hmmm... dobrze ze na lepsze mąż chce dokupic jeszcze jednego psiaka zeby Maxiowi było razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam! Też chcę dołaczyć do grona oczekujących na rozwój wydarzeń. Szykuje się niezła perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.09.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Piękny dom Wam sie szykuje. Bardzo ale to bardzo mi sie podoba i oczywiście bedę tu wpadać i podgladać postępy. No a psiaki - śliniaki cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 09.09.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 witajcie ,witajcie oj mam nadzieje ze wyjdzie z tego coś fajnego dzięki za miłe słowa ,ale miło pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 09.09.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 moj mąż tylko niepocieszony mówi tak no tak kolejne forum znajdz sobie jeszcze jedno to już w ogole nie będę miał z toba kontaktu ,a przy twoich mozliwościach zaraz coś wymyślisz nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nie martw się, każdy mąż tak mówi A forum wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Beata poczekaj az sie zacznie budowa to wtedy na maxa się wciągniesz bo będziemy cie męczyć o foteczki no tak kolejne forum przyznaj się jakie tam jeszcze fora odwiedzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 09.09.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 noo jest tego troszkę przeważnie to psie fora forum dog de bordeaux nasze polskie .francuskie ,włoskie ,światowe dog de bordeaux w ogóle jest tego troszke. Interesują mnie psy na całym świecie tej właśnie rasy .troszke zajmuje mi to czasu ,bo oprócz for odwiedzam różne stronki hodowców ,piszemy ze sobą czasem.(wiec nie ma co się dziwic ze chłop mi się wkurza no nie wspomne o wyjazdach na wystawy z naszymi psiakami o pgaduszkach meilowych ,na gg z zakręconymi ludzmi oczywiście w pozytywnym znaczeniu którzy maja tez taką samą pasje co tam dalej aaa nasza klasa , forum języka włoskiego ale tam to tylko jest taki fajny program uczenia się słówek wiec na tym forum nie udzielam się .Ostatnio zrobiłam sobie przerwe ,bo zawsze mobilizuje sie do nauki przed wyjazem na wakacje a potem zapał mija no i żeby nie było ,ze jestem jakas poliglotka często proszę moja siostrę o pomoc w tłumaczeniach to może mniej ,ale w napisaniu coś w języku angielskim . chyba nic nie pominęłam no i teraz to forum a nie chce już wspominac ,że normalnie pracuję [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 noo jest tego troszkę przeważnie to psie fora Aaaaa to juz jest ok ....psie fora to rozumie ps. gorzej by było jezeli by to były inne fora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witaj Betilaguna. Mnie też dopisz do zainteresowanych Waszym przyszłym domem. Projekt odważny, nietuzinkowy, jestem ciekawa jak wpisze się w krajobraz, okolicę. Piękne przeszklenia, imponujące tarasy, leżaki na wizualizacji już zachęcają do słodkiego lenistwa Bardzo się cieszę, że pozwolisz nam śledzić losy Waszej budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TokotaAnia 10.09.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj !Podoba mi się styl Waszego domu. My również jestesmy na etapie ( już kończymy ) domu w stylu modernistycznym. B. podobają mi się przeszklenia, płaskie dachy. Niestety moje warunki na to nie pozwalają więc być może tylko " spłaszczymy" dach garażu. Mam pytanie do Ciebie odnośnie elewacji drewnianych. Jestem nowa na tym forum i " raczkuję" w poszukiwaniach tematów.Powiedz mi czy nie boisz się prowadzenia drewna, tych ciągłych impregnacji, starzenia się materiału, itp. ? Uwielbiam drewno na elewacji ale się go poprostu boję. Chciałabym aby mnie ktośw końcu do tego przekonał. p.s. gdzie się budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 10.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 wpisuję się na listę odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 10.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej!! Swietny dom Widze tylko jedno zagrozenie, ktore wystepuje czesto w domach gdzie taras jest nad reszta domu. Po prostu przecieka Musicie na to zwrocic wielka uwage. Przerabiam to teraz u mojej cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 10.09.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam nowe osoby no w sumie wszystkich witam ,zeby nie było na razie jeszcze cisza ,czekamy na ekipe mam nadzieje ,ze się doczekamy ktoś tam wcześniej pisał ,ze jest ciekawy jak dom wpisze się w krajobraz ,okolice a no jakoś bedzie musiał ,zobaczymy czas pokaże działka nie jest zbyt rewelacyjana nie jest na uboczu .Znajduje w srodku miasta ,miasteczka wiec z każdej strony mam sąsiadów .Wielki plus jest taki ,ze ma wszędzie blisko ,a najważniejsze że do pracy 5 minut drogi. Jestem dobrej myśli posadzi się traweczkę ,posadzi drzewka bedzie fajnie:) odnosnie elewacji no to pewnie ,że się boje jak to bedzie w praniu myślimy nad drewnem egzotycznym (może merbau) ,ale mam jeszcze zobaczyć coś drewnopodobnego ,podobno nieźle wygląda .Muszę jednak zobaczyc na własne oczy . aa i jeszcze polecano mi modrzew syberyjski co do tarasów prawdą jest ,że trzeba zwrócic ogromna uwage na izolacje ,zeby nie było potem niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts