guccirushi 07.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam,Mam problem z dobraniem odpowiedniej baterii do wanny która stoi na środku lazienki i która nie ma otworów do przymocowania.Czy macie jakiś pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.10.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Mozna zrobic cos takiego... http://img142.imageshack.us/img142/5935/04145258831600on1.jpg ale sa baterie ktore przymocowuje sie do specjalnych stojacych rurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guccirushi 07.10.2006 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 niezly pomysł ale co to jest i gdzie to kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guccirushi 07.10.2006 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 halo,halo...macie pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.10.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Gdzie to kupic to nie wiem... ale z tego co wiem, to to jest zabudowa w formie skrzynki z mdf-u ktora nasunieto na pionowe rurki wystajace z podlogi. Robi sie otwory w tej skrzynce i przykreca zwykla scienna baterie wannowa. Mialam gdzies jeszcze photosa takiej baterii ktora stoi na dwoch chromowanych rurkach, ale nie moge znalezdz Ale mozesz jeszcze pomyslec o bateriach nawannowych, jak obudujesz wanne, to przeciez mozesz podlaczenie wyprowadzic pod wanna... a baterie postawic na wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guccirushi 07.10.2006 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 a mozna polozyc baterie na wannie i nie wiercic dziur?nie chce wiercic bo gwarancje strace.a jakie to sa te baterie nawannowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.10.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 To sa wlasnie takie co trzeba dziury zrobic Nie zostaje Ci nic innego jak poszukac baterii na rurkach chromowanych, albo zbudowanie konstrukcji pod natynkowa baterie wannowa, jak np to na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.10.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 http://www.bartico.pl/Lazienki/artykuly/wanny_akr/wolno/3_1_clip_image002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guccirushi 07.10.2006 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 baterii na rurkach chromowanych kosztuje ok8000złwiec...lepiej budowac murek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 07.10.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Ja mam podobnie, owalna wanna pod skosem do ciany, obudowalimy jš (mozaikš) tak, ze powstał wokół niej 10cm rant-blacik, a w nim bateria trzyotworowa sztorcowa KFA za ok 800 zł.Wyglšda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guccirushi 10.10.2006 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Hej Kruszka,A jesteś w stanie przeslac mi zdjęcie tego cuda?nie jestem sobie w stanie wyobrazic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 26.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witajcie, Jakie macie baterie wannowe wolnostojące i ile kosztowały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 04.09.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Możliwe, że nazywa się to bardziej profesjonalnie..Czy ktoś ma i czy zadowolony jest? Byłam zdecydowana, ale zobaczyłam ceny i teraz się zastanawiam bardziej. Aspekt estetyczny dość mocno wchodzi w grę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 30.04.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Kto się interesował ten wie jak absurdalne są ceny baterii podłogowych (mogą stanowić równowartość wanny wolnostojącej). Ostatnio w jakimś katalogu znalazłem fajne rozwiązanie zastępcze - takie niby-nóżki stanowiące podsatwę do której można wkręcić dowolną tradycyjną baterię wannową. Nóżki kosztowały coś koło (skromnego) 1000 zł. Ale teraz totalnie nie mogę sobie przypomnieć i znaleźć namiarów na te nóżki (jaki producent, gdzie to kupić?). Czy ktoś spotkał się z tym rozwiązaniem i wie o czym mówię i może mnie naprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.05.2011 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Sprawdź u tego producenta: http://www.anfra.cil.pl/ Mają zlewozmywaki, wanny retro i właśnie takie podstawy do baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 01.05.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dzięki, ale już znalazłem chociaż nie było łatwo. Może się komuś przyda bo to całkiem niezłe rozwiązanie:http://www.dekorum.pl/baterie/wannowe/giulini_stela_do_baterii,p20416103931165 zł + bateria. W 2000 zł spokojnie można się zamknąć. A za te pieniądze z kompletnych baterii można wybierać między nędzną chińszczyzną albo (ale to już nawet ciężko) retro wynalazkami (ja właśnie szukam czegoś w miarę nowoczesnego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala106 24.06.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Fajna sprawa, właśnie czegoś takiego szukałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala106 24.06.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Ale znalazłam coś lepszego : http://www.sklep.lazienka.tv/p,pl,405,bateria+wolnostojaca+luisa-005.html Ta jest do mojej łazienki idealna. Ale jest tam wiele innych wolnostojących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts