Deamos 04.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam, Mam gliniasty teren i jak napada to slizgac sie mozna, chcialem miejsce postojowe i dojazd do garazu jakos utwardzic. Ojciec proponuje tluczen drogowy, ale to takie nieestetyczne, ja chcial bym cos azurowego by miedzy tym trawka rosla. Mozna polozyc jomb albo mebe, jomb wyglada jak droga techniczna i mi sie nie podoba, za to meba to jest to Jak na moim gliniastym terenie ulozyc mebe by sie nie zapadala i by rosla w niej trawka? Ma ktos u siebie cos takiego i czy jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 05.09.2009 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 a po co chcesz wyważać otwarte drzwi???? chcesz zrobić drogę/parking z ażurowych płyt bardzo dobry pomysł robi się tak jak każdą inną drogę spychaczem usuwasz pół metra rodzimego gruntupodbudowa i płyty:http://www.pebek.pl/beton21.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts