Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co powiecie o drzwiach DOOR-SYSTEM ?

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Witam, nie znam tego producenta o którego pytasz ale mogę spokojnie polecić

http://www.archideko.pl/produkty/drzwi-przesuwne/index.html są naprawdę wyroby najwyższej jakości pod względem konstrukcyjnym i materiałowym.

Solidna technologia, polecam obejrzeć na wszelki wypadek.

• 6 months później...
  • 2 months później...
  • 2 months później...
trochę spóźniona ale wklejam img http://img713.imageshack.us/img713/7725/p1080207.jpg img

Pola08 drzwi piekne !!!! Jakiej szerokości masz boczne dostawki?? Ja wybrałam drzwi 90+przeszklenie boczne 40cm. Podobaja mi sie przeszklenia z obu stron ale chyba trzeba mieć wtedy większy otwór na drzwi. Jak masz u siebie ????

Monika

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Mnie również niedawno zamontowali drzwi Door-System.

Generalnie drzwi bardzo ładne, nie zauważyłem też jakiś niedoróbek.

Jedyne na co zwróciłem uwagę, i tu prośba do innych posiadaczy tych drzwi o podzielenie się wrażeniem, to słabe domykanie.

Myślę, że to przez uszczelkę, bo jest dość gruba, ale wymaga za to mocniejszego dociśnięcia drzwi.

Jeżeli ktoś użytkuje te drzwi dłużej to może podzieli się informacją czy to z czasem ulega poprawie? W salonie drzwi domykały się lżej, więc mam nadzieję, że to kwestia wyrobienia się...