rataj75 16.11.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Moje też ok, nie zauważyłam niedogodności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 17.11.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dzięki za podzielenie się wrażeniami. Faktycznie podczas ostatniej wizyty drzwi jak gdyby łatwiej się domykały, a może wiedząc, że trzeba mocniej docisnąć podświadomie tak robiłem? Tak czy owak ważne, że drzwi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek84tomek 20.01.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dokładnie jak w temacie..jakie macie doświadczenia...znacie je ? macie? jak się sprawują? !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 21.01.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 wszystkie 22 posty właśnie o tym mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 21.01.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Dokładnie jak w temacie..jakie macie doświadczenia...znacie je ? macie? jak się sprawują? !!! Mam i polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 14.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) A jakie Wasze wrażenia z minionej zimy?Zaraz wejdę sobie na ich stronkę i sprawdzę, co oferują, czy mają jakieś zabezpieczenia p/włamaniowe.Chyba to nowa firma, skoro nie ma tu osób, które użytkowałyby ich drzwi dłużej niż rok?Acha! Pola, czy Twoje drzwi to kolor jasny dąb? Mam okna złoty dąb i myślę, że te kolory współgrają ze sobą? Edytowane 14 Marca 2011 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 08.04.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Też jestem zainteresowany zakupem tych drzwi. Porównywał je ktoś z drzwiami Węgrzyn przed zakupem? Jaki kolor pasuje do okleiny okien pcv złoty dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 10.04.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 my jak na razie jesteśmy zadowoleni z naszych drzwi z Door system, wszak jeszcze nie mieszkamy ale zime przetrwały, jak zamieszkamy to mozna będzie powiedziec coś więcej to nasze http://i56.tinypic.com/mkhll1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 10.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Jaki kolor tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 10.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 My też mamy z Door System. Jak na razie jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 11.04.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 merks jeżeli pytanie do mnie to :złoty dąb oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 14.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Zdecydowaliśmy się w końcu na drzwi z door-system, bo fakturą i kolorem są bardziej zbliżone do naszych plastikowych okien (złoty dąb) niż z Węgrzyna. Ale wiadomo, że plastik i drewno to dwie różne bajki, więc różnica zawsze będzie. Na razie czekamy na dostawę, która ma być koniec kwietnia/początek maja. Ciekawa jestem, czy to była dobra decyzja. Bo co innego oglądać drzwi w salonie, a co innego mieć już je zamontowane. Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 14.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Viga czy wybraliście kolor tych drzwi jasny dąb? Jakiej firmy macie okna. Pytam bo złty dąb różni się nawet w okleinie różnych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 15.04.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Tak, dąb jasny. Ale mam obawy, że do moich okien chyba lepiej by pasowała "afromozja", bo okna dosyć ciemno wychodzą (są z Matplastu). Niestety nie mogłam tego sprawdzić. Jeżeli Ty masz taką możliwość, to porównaj oba kolory. Popatrzyłam teraz na drzwi Weri i się z lekka załamałam. O wiele za jasne do moich okien. Niestety mąż wybierał, bo ja byłam unieruchomiona. Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 15.04.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No właśnie mnie ten Afromazja na próbniku bardziej pasuje, ale wiadomo jak to jest z próbnikami.Afromozja jakaś trochę bardziej czerwonawa na próbniku jest niż jasny dąb i nie mam pojęcia jak to na całości może wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 15.04.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 My też mamy z Door System. Jak na razie jesteśmy zadowoleni. A jaką Wy macie okleinę? Mam nadzieję, że też jasny dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 15.04.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mnie się wydaje że raczej nie, ale najlepiej niech się autor wypowie . Może ktoś ma zamontowane te drzwi z zamkiem listwowym i chciałby się pochwalić jak on wygląda bo nigdzie nie ma żadnych zdjęć ( w sklepie też nie dysponowali taką informacją) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 15.04.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A nie wiesz, jak wychodzi "afzelia" ? Hairdresser może ma właśnie w takim kolorze? Merks - myśmy zamówili z zamkiem listwowym. Będę mogła pokazać ale dopiero w terminie jw. Oglądaliśmy gdzieś w sklepie w innych drzwiach i wyglądało to jak wychodzące zaczepy. Finlandia pisał o tym zamku : Zamek listwowy poza bezpieczeństwem spełnia inną rolę - stanowi dodatkowe zabezpieczenie w przypadku wypaczania się drzwi. . Mam jeszcze pytanie do Weri: od dnia 08.11.2010r. nastąpiła zmiana w wykończeniu drzwi zewnętrznych z mahoniowego na dębowe - a jakie Wy macie wykończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 15.04.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja ogólnie wiem jak wygląda zamek listwowy, bo miałem drzwi z takim zamkiem u siebie w bloku. Jak najbardziej polecam. Tylko że np. w drzwiach Węgrzyn jest napisane że zamek półlistowy 90 cm i moim zdaniem to zdecydowanie nie jest to samo.Nie wiem właśnie jak to wygląda w drzwiach Door-System. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 15.04.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A jaką Wy macie okleinę? Mam nadzieję, że też jasny dąb? My mamy kolor AFZELIA. Okna i bramy garażowe mamy złoty dąb. Kolor drzwi jest trochę jaśniejszy niż okien i bram, początkowo trochę mnie to irytowało, ale z biegiem czasu jakoś się przyzwyczaiłąm i nie rzuca mi się to w oczy (praktycznie można powiedzieć, że kolory się "zlały"). Co więcej, poza mną nikt nie zauważył tej "różnicy" w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts