kamyk1 04.09.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mój mąż chce białkować ściany(tynki były robione w zeszłym roku)przed malowaniem.Czy trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 05.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nie trzeba. Ale jak ktoś uważa że to w czymś pomoże i się uprze to może pobiałkować. Aczkolwiek wiele osób twierdzi że białkowanie to metoda przestarzała, nieskuteczna i do niczego nie prowadząca i ja do tych głosów się przyłączam. Sam miałem pobiałkowane ściany i w niczym to nie pomogło a wręcz przeciwnie. Mamy teraz na rynku taki wybór farb, gruntów etc. że białkowanie wydaje się bezsensowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 05.09.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dziękuję.Ja też o tym słyszałam,a mojemu mężowi dam do poczytania,może zmieni zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 My nie będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 05.09.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ale na tynki od razu farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts