agamich5 04.09.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam wpadłam ostatnio na dziwny pomysł, planuję kuchnię i zastanawiam się nad szafkami górnymi... na jednej ścianie wg planu miały być 2 szafki [szkło w aluminiowej ramce\ otwierane do góry (w dwóch rzędach), po 90 cm szerokości każda... ale tu pojawia się problem, wszyscy wokół mówią że zazwyczaj podnośniki zaraz wysiadają, a na blumowskie rozwiązania nie mam kasy czy ktoś spotkał się z takim rozwiązaniem? żeby zrobić te szafki przesuwane? czy to się da, czy to będzie wygodne? http://www.bielany.parkhandlowy.pl/shops/przyjemnox15bci/mebelrust.html to ze takie rozwiązanie nie będzie równe, bo jedna szafka będzie wchodzić pod drugą - nie stanowiło by dla mnie problemu może ktoś ma takie rozwiązanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akrotarum 05.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nie wydaje mi się, żeby takie rozwiązanie mogło być problemowe. To są tylko dwie szafki, więc nawet obawy, że będą się nawzajem o siebie obijały nie widzę. A to, że będzie jedna zachodzić pod drugą (czyli jedna bardziej z przodu, druga bardziej z tyłu) to tylko dodatkowy bajer, żeby go jeszcze ulepszyć możesz te szafki zrobić w dwóch kolorach albo np jedną szklaną, a drugą w kolorze mebli kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamich5 05.09.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dziękuję za odpowiedz a czy ktokolwiek zetknął się z takim rozwiązaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts