akrotarum 05.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witam. Jestem na etapie poszukiwań elementów do instalacji monitoringu, a że koszt jest niemały, chciałbym mieć pewność, że sprzęt, który zakupie będzie dobry i nieawaryjny. A że kompletnie się na tym nie znam, chciałem zasięgnąć porady fachowców. Największą ofertę ma sklep, którego adres w temacie, ale nie chciałbym, żeby okazało się, że doradzili mi zły sprzęt. Dlatego moje pytanie brzmi, czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym sklepem i czy pracownicy, to naprawdę fachowcy? Jak jest z gwarancjami? Nie robią problemów? Dziękuję serdecznie i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, bo sprawa jest pilna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołajek 26.09.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Jeśli chodzi o ten sklep, to raz korzystałem z ich usług i byłem bardzo zadowolony, ale kupowałem tylko videodomofon, więc nie doradzę w tak poważnej sprawie, jak monitoring. Myślę, że powinieneś się do nich zgłosić i poprosić o pomoc, bo obsługa jest pomocna (ale zakładam, że już jakoś sprawę rozwiązałeś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts