benio12 05.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 mam pytanie mam strop przykryty papą termozgrzewalną (cały strop 10cm)mieszkanie jest ocieplone a zimą nie moge go dogrzać, wszyscy mówiąże to stropem ucieka ciepło. jak to ocieplić , czy stropopape mogę położyć na pape termozgrzewalną? prosze o pomoc . podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 mam pytanie mam strop przykryty papą termozgrzewalną (cały strop 10cm) mieszkanie jest ocieplone a zimą nie moge go dogrzać, wszyscy mówią że to stropem ucieka ciepło. jak to ocieplić , czy stropopape mogę położyć na pape termozgrzewalną? prosze o pomoc . podrawiam To jest strop nieocieplony czy dach nieocieplony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts