marcin000 05.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 WitamJestem niestesty dopiero na etapie fundamentow i mam pytanie odnosnie murowania. Lawy pod fundament wylalem prawie sam, teraz szukam murarza do wymurowania fundamentow i nie wiem jaka cena za m2 jest uczciwa. Wspomne ze mam bloczki 14/25/38 i fundament bedzie murowany w poprzek, czyli bedzie mial 38 cm.Ostatnio muraz z polecenia podal cene 45 zl za m2 czy to duzo czy malo ?. chodzi mi tylko o wymurowanie bo reszte zrobie sobie sam. prosze o opinie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 05.09.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Normalna cena, bloczki ciężkie i sporo ich wchodzi na ,,38". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loco 15.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 wylałeś sam ławy a nie umiesz wymurować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris7109 29.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Skoro resztę chcesz robić sam to jaki problem zrobic sobie fundament?JA robiłem SAM i dałem radę. jJak masz problem z kręgosłupem to lepiej bierz murarza,bo faktycznie trzeba mieć kondycję.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madyda 30.09.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Skoro resztę chcesz robić sam to jaki problem zrobic sobie fundament?JA robiłem SAM i dałem radę. jJak masz problem z kręgosłupem to lepiej bierz murarza,bo faktycznie trzeba mieć kondycję.Powodzenia. popieram !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts